Eladó ház Badacsonytördemic 79 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Badacsonytördemic 79 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8193674
Referenciaszám: NY011945
Frissítve: 20 napja

Badacsonytördemic eladó egyéb ház 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
441 772 Ft/m²
79 m²
Alapterület
1088 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 430 Ft
Második évtől
144 793 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az egykori önkormányzati fenntartású ingatlan ma már önálló tulajdon, saját helyrajzi számon. A kertre/ udvarra tekintettel hivatalos használati megosztás jött létre a mellette álló, ugyanúgy saját helyrajzi számon található házzal. A lakóingatlanként bejegyzett házhoz tartozik egy gyümölcsfákkal betelepített kiskert, fatároló, pince és zárt kocsibeálló is. Falazata bazaltkőből épült, tetőzete bádog, tetőtere igény szerint tovább bővíthető. Az utcafronti rész megnyitható, így akár üzleti célú felhasználásra is tökéletesen alkalmas. Az épület 80 négyzetméteres hasznos alapterülettel rendelkezik, melyhez tartozik egy 30 négyzetméteres pince, egy 22 négyzetméteres garázs és egy 13 négyzetmétere fatároló is. Belső elosztása: A központi közös helyiségből nyílik a konyha - melyben egy kamra is helyet kapott-, a hálószobák, fürdőszoba, valamint itt található a ház fűtésének ellátásáért felelős cserépkályha is. A meleg vizet bojler szolgáltatja, a gáz a telek határáig bevezetésre került. Egy kis fantáziával a házból takaros kis otthon- vagy akár nyaraló válhat, közel étteremhez, borászathoz, postához és kisbolthoz is. A Balaton partja pár perces autóútra van az ingatlantól. Amennyiben kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy szeretné azt megtekinteni, várom megkeresését a megadott elérhetőségek egyikén!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY