Eladó ház Badacsonytomaj 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Badacsonytomaj 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8218316
Referenciaszám: NY012022
Frissítve: 21 napja

Badacsonytomaj eladó egyéb ház 3 szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
1 414 286 Ft/m²
70 m²
Alapterület
2718 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 313 253 Ft
Második évtől
410 731 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Badacsonytomaj központi része felett, a Badacsony-hegyen kínáljuk eladásra az alábbi külterületi ingatlant! Az épülethez tartozó terület 2718 nem, mely 3 helyrajzi számon szerepel. Az épület hasznos tere kb 70 nm, mely a tetőtér beépítést is magában foglalja. A felújított épületben 3 szoba, 1 fürdőszoba, előtér, konyha és nappali helyiség került kialakításra. Az ingatlan illeszkedik a Badacsony-hegy szelleméhez, az épület tartófalai közel 70 cm kőfalak, a terasz és a dupla boltíves pince faragott bazaltkővel kirakott. A ház mennyezete pácolt vörösfenyő gerenda, a tetőtér borítása borovi hajópadló, és lambéria. A lépcső, a kerítés a korlát és az udvaron lévő pad egyedi kézműves termék, mely összhangot és harmóniát sugároz. A vízellátás a telken lévő 25 m mély kútból biztosított, mely össze van kötve a házi vízvezeték rendszerrel. Fűtés lehetőség megoldott, kandallóval, esetleg cserépkályhával. Az udvarról, vagy a telek bármely pontjáról elénk táruló örök balatoni, illetve hegyi panoráma energiával tölt fel. A pince feletti terültrész a hegyi elhelyezkedésből adódóan meredek, melyen gyümölcsfák és bokrok (mandula, dió, meggy fügefa és naspolya) található, valamint pár sor szőlő. A telek felső végéből a Balaton még nagyobb felülete látszik, de a telek alsó, sík virágos része is kifejezetten panorámásnak mondható. Az ingatlan autóval két úrtól is megközelíthető. Forgalom az ingatlan előtt nincs, illetve minimális, mivel az út csak a szomszédos ingatlanig tart, az útnak az erdő szab határt. Mível művelés alól nincs kivonva a szőlő terület, így kifüggesztési eljárás alá esik. Ezen a ingatlanon mindent egyszerre megtalál, ami a kikapcsolódáshoz kell! Nyugalom, pihenés zavartalan feltöltődés, és csendes intim természetközeli környezet. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, úgy várom hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY