Eladó ház Alsópáhok 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsópáhok 60 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8214510
Referenciaszám: H489960
Frissítve: 20 napja

Alsópáhok eladó egyéb ház 1 szobás: 26,9 millió Ft

26,9 millió Ft
448 333 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3463 m²
Telek
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 116 Ft
Második évtől
111 603 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Alsópáhokon található, tehermentes ingatlanunk a Zala vármegyében várja azokat az érdeklődőket, akik egy jó állapotú, de mégis különleges hegyvidéki ingatlant keresnek, csodálatos balatoni panorámával! A gyógyvízéről méltán híres Hévíz mindössze pár kilométerre található. Az 1 szobás, 60 nm alapterületű házunk egy 3463 nm-es telekkel rendelkezik, így bőségesen van lehetőség a kertészkedésre, pihenésre, vagy akár egy kis gazdálkodásra is. A telken 300 négyszögöl borszőlő, 400 négyszögöl hagyományos művelési szőlő, rengeteg gyümölcsfa, zőldségveteményes található. Szőlőfajták között hamburgi muskotály, piros Izabella, Bianca, otelló, Teréz, irsai olivér, affúz Alíz, míg gyümölcsök között alma, meggy, cseresznye, körte, dió, gesztenye, füge és szeder található. Ezekhez egy borospince, illetve a bor készítéséhez szükséges minden eszköz az ár részét képzi ! Az ingatlan fa/szén (kályha) fűtéssel rendelkezik, így a hidegebb napokon sem kell aggódnunk a hideg miatt. A csatorna ellátást egy 100M2- es derítő tartály biztosítja, melynek ürítése körülbelül 10 évente szükséges. Az ingatlan környéke kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, esetleg gazdálkodni szeretnének. A Balatonra néző kilátás páratlan látványt nyújt, a hegyek pedig kiváló lehetőséget biztosítanak a kirándulásra és a túrázásra. A környék csendes és nyugodt környezetet biztosít, így az itt lakók garantáltan élvezhetik a nyugalmat és a biztonságot. Az ingatlan környékén számos közlekedési lehetőség áll rendelkezésre, így az autóval közlekedők számára sem okoz problémát az ingatlan megközelítése. A tömegközlekedési kapcsolatok is kiválóak, így az itt lakók könnyedén eljuthatnak a városba vagy akár a környékbeli településekre is. Az ingatlan átalakítható, fejleszthető, és megosztható, a helyi építési szabályzat szerint 30% beépíthető! Az ingatlan tehermentes, a tulajdonviszonyok tisztázottak! Rengeteg lehetőséget tartogat, mind falusi turizmus, mind elvonulós, panorámás nyaralás szempontjából. Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Levente Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY