Eladó ház Alsópáhok 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsópáhok 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8042387
Referenciaszám: NY011648
Frissítve: ma

Alsópáhok eladó egyéb ház 3 szobás: 47,36 millió Ft

47,36 millió Ft
830 878 Ft/m²
57 m²
Alapterület
1805 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 149 856 Ft
Második évtől
196 487 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt megbízás, kizárólag Irodánk kínálatában! Eladásra kínálom Alsópáhok csendes, nyugodt utcájában található 57 nm-es, 1996-ban épült, tégla építésű nyaralót, ahonnan egészen a Balatonig ellátni! Az ingatlan 1805 nm-es telken helyezkedik el, művelési ág alól kivonva, azonnal birtokba vehető! A földszinten található előtér, konyha-nappali-étkező, hálószoba, zuhanyzó, WC, fedett terasz, tornác. A tetőtér is beépítésre került, ahol hálószoba, szoba, WC/kézmosó kapott helyet. A terasz alatt tároló lett kialakítva, illetve az udvaron van egy kis faház is. A ház melegéről cserépkályha gondoskodik. Ideális választás nyaralónak, vagy akár állandó lakhatásra, befektetésnek esetleg gazdálkodásra is! Bolt buszmegálló pár percre, Hévíz, Keszthely és a Balaton part csak pár km távolságra található. A tulajdonos euróban kéri a vételárat! A Nyugat-Balatoni régió területén elhelyezkedő Alsópáhok rendkívül szerencsés fekvésének köszönhetően két, turisztikai vonatkozásban jelentős város közvetlen közelségében nyújt csendes menedéket a településre látogatók számára. A gyógyászatban világhírnévre szert tett Hévíz csupán 2, a Balaton fővárosa pedig mindössze 6 kilométerre található. A két szomszéd város turisztikai vonzerejének hatására az elmúlt másfél évtizedben a falu is folyamatos, dinamikus fejlődésnek indult. Nyáron a Balaton, éves szinten pedig a Hévízi Gyógytó áll a strandolni és gyógyulni vágyó vendégek rendelkezésére. A csendes kikapcsolódás mellett pezsgő szórakozási lehetőségeket is kínál Keszthely és Hévíz, ahol szinte egész évben igényes és színes kulturális programok kavalkádjával várják kicsiket és nagyokat egyaránt. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1996
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvíz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Poldauf Róbert Otthon Centrum - Balatonmáriafürdő Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY