Eladó ház Alsóörs 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Alsóörs 70 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7698901
Referenciaszám: NY010896
Frissítve: 21 napja

Alsóörs eladó egyéb ház 2 szobás: 107,9 millió Ft

107,9 millió Ft
1 541 429 Ft/m²
70 m²
Alapterület
449 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 341 414 Ft
Második évtől
447 655 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Alsóörsön a Somlyó-hegy oldalában kínálunk megvételre egy egyedi hangulatú, állandó lakhatásra is alkalmas panorámás nyaralót. KIEMELT MEGBÍZÁS AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! Az épület 40 m2-es alapja, a pince vörös kőből épült. Jelenleg tároló de egy külön bejáratú lakrésszé is könnyen átalakítható. A könnyűszerkezetes , galériás lakótér előszobájának két oldalán lett kialakítva a konyha és a fürdőszoba-wc. A nappalihoz kapcsolódik a nagyméretű 22 m2-es terasz, ahonnét a Balaton elvehetetlen panorámája tárul elénk. A nappaliból vezet fel a lépcső a fent kialakított hálószobához, és a galériához. A faburkolatok és a sókövekből kirakott díszítőelemek meleg és otthonos hangulatot árasztanak. A tulajdonos jó ízlésének köszönhetően egy nagyon kellemes ,jó térkihasználású életteret sikerült kialakítani. A bútorok többsége beépített, ezért már berendezésre sem kell költeni. A ház és a tető is szigetelt, hőszigetelt fa nyílászárók kerültek beépítésre. A tető az ősszel új, cserép héjazatot kapott. Minden közmű bevezetve, a gáz telken belül.Internet és kábel tv bekötve. Fűtés elektromos panel, rendelkezésre álló villany kapacitás 1 x 32 A. A 449 m2-es gondozott telek kapujától a garázsig térkövezett, a ház mellett lépcsőzetesen kialakított örökzöldekkel és fákkal beültetett kert biztosít intim szférát. Bográcsozó, komposztáló,fúrt kút és szerszám tároló is rendelkezésre áll. Az ingatlan télen-nyáron is aszfaltozott úton jól megközelíthető.Zsákutcában helyezkedik el, így átmenő forgalomtól mentes. "Alsóörs a Balaton északi partján található, gyönyörű természeti környezetben, ahol a part homokja finom és az erdőkben rejtett kirándulóhelyekkel találkozhatunk. A stand ideális kikapcsolódási lehetőségeket kínál a fürdőzőknek és a sportolóknak. Alsóörs városa számos kulturális látnivalóval is büszkélkedhet. A város gazdag gasztronómiai kultúrájáról is ismert,a városban számos esemény is zajlik nyáron, legnépszerűbb az Alsóörsi Borfesztivál. Összességében Alsóörs egy ideális város a nyaraláshoz, ahol a természet, kultúra, gasztronómia és kikapcsolódás mindenki számára garantáltan elérhető." Ha felkeltettem érdeklődését, kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban vagy megtekintené, várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1990
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Màrkus Andrea Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY