Eladó ház Algyő 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Algyő 112 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8207246
Referenciaszám: 321274
Frissítve: 20 napja

Algyő eladó egyéb ház 4 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
526 786 Ft/m²
112 m²
Alapterület
1299 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Algyő központjában, csendes helyen 4 szobás, földszintes téglaépítésű családi ház 1299 m2 telken eladó. A lakóház 108 m2 alapterületű és van hozzá egy kb. 8 m2-es terasz. Innen 2 bejáraton át is be tudunk menni a lakásba. A házban található egy nagy nappali-étkező, 2 nagyobb hálószoba és a konyhából is nyílik még egy szoba. Ezen kívül egy külön konyha és közlekedő, valamint egy előszoba is van a házban. Kis átalakítással egy gardróbszoba kialakítható lenne az egyik előtér helyett. Az ingatlanon az utóbbi években több jelentős felújítást is végeztek. A nyílászárókat kicserélték műanyag, hőszigetelt ablakokra és bejárati ajtóra. Cirkófűtés lett kialakítva (2022), radiátoros hőleadókkal, egy Weismann gázkazán biztosítja a fűtést és a melegvizet. Az elektromos hálózat is felújításra került. A fürdőszoba teljesen megújult. Exkluzív kerámiaburkolat, különleges szaniterek, egyedi akril kád, üvegfalas tusoló készült. A teljes víz-és csatorna hálózat ki lett cserélve, a fürdőszobában padlófűtés és törülközőszárítós radiátor is van. A burkolatok is megújultak. Az egyik szobában gyönyörű valódi fa parketta van, a másik szobában laminált padló. A nappaliban és a többi helyiségben modern hidegburkolat lett. A ház téglából épült, a belső felújítások nagyrész megtörténtek, a homlokzat és a tető még felújításra szorul. Nagy telek tartozik a házhoz, 1299 m2. Gyönyörű parkosított kert alakítható ki. Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, szinte azonnal költözhető. Ajánlom kisebb-nagyobb családok részére, akik csendes helyen és élhető, jó elrendezésű házban szeretnének élni. Közlekedés: a buszmegálló 1 percre van, Szegedre autóval kb. 10 perc alatt be lehet érni. Bármilyen kérdése merül fel ill. szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen az elérhetőségeimen. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg. Az adásvétel lebonyolítását teljes körű ügyintézéssel vállalom, ingatlan szakjogász ügyvéddel együttműködve. Szükség esetén banki hitellel kapcsolatban is tudok segíteni.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
E
összkomfortoserkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Ida Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Ida Ingatlan Cafe Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 967 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY