Eladó ház Albertirsa 49 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Albertirsa 49 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8255174
Referenciaszám: 1401_10885
Feltöltve: ma

Albertirsa eladó egyéb ház 2 szobás: 29,5 millió Ft

29,5 millió Ft
602 041 Ft/m²
49 m²
Alapterület
3579 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 93 343 Ft
Második évtől
122 389 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsa csendes, nyugodt környezetben a belvárostól autóval 5 perc távolságra értékesitésre kinálok egy 49 hasznos alapterületű kádárkocka jellegű családi házat 3579 nm telken. Az épület 1970 években betonsáv alapon, vert sárfalból épült, nemesvakolattal ellátott, fafödémes, héjazata cserép. A ház alapterületének növelése érdekében a bővités betonsáv alapppal elkezdödött, igény szerint befejezhető, első része jelenleg fedett teraszként funkciónál. Tiz évvel ezelött kapta meg külső szinvilágát, villanyhálózat teljes cseréje megtörtént 32 Amperre bővült. A belső térben közlekedő, két tágas szoba, konyha, fürdőszoba, WC került kialakitásra. A nyilászárói fából készültek a szobákban laminált padló, a többi helyiség járólappal fedett. Az otthon melegéről vizteres kandalló gondoskodik lapradiátorokkal, gázfűtés használatára is van lehetőség. Vizellátásáról fúrt kútról történik, házi vizművel, szennyvize emésztőbe ürül. Az ingatlan kiváló adottsága a 24 méteres utcafront, udvarrésze körbekeritett a bejárat egy része viacolorral fedett, két utcára nyilik, mérete miatt a telek osztható, gazdálkodásra, állatartás, telephelynek is kitünő választás. Minden a képek szerint!! Albertirsa menetrendszerű vonatközlekedéssel rendelkezik, mely Budapest Nyugati pályaudvartól 48 perces menetidõvel közelíthetõ meg, Budapesttől 50 km távolságra Ferihegy repülõtértõl az új M4 autópályán 35 km távolságra helyezkedik el. Kérem hivjon bizalommal, hétvégén is állok ügyfeleink rendelkezésére! Vevõinknek szolgáltatásaink ingyenesek! Alitisz Judit 0620400-4009.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyösszkomfortoskert

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alitisz Judit Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Alitisz Judit Dabas Régió Az iroda összes hirdetése
+36 20 400 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY