Eladó ház Ábrahámhegy 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ábrahámhegy 59 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8194598
Referenciaszám: NY011944
Frissítve: 5 napja

Ábrahámhegy eladó egyéb ház 2 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
794 915 Ft/m²
59 m²
Alapterület
240 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ábrahámhegyen VERHETETLEN ÁRON, a STRANDTÓL 3 PERC SÉTÁRA HANGULATOS NYARALÓ eladó! KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN! FIATAL FELNŐTTEKNEK, CSALÁDOSOKNAK, SZÁLLÁSKIADÓKNAK egyaránt kiváló lehetőség! Az ikernyaraló az alábbi paraméterekkel bír: - A GYERMEKBARÁT STRAND 300 méterre! - Zárt, könnyen karbantartható udvar. - GONDOZOTT, bokrokkal, virágokkal beültetett, füvesített ELŐKERT.  - Térkövezett AUTÓBEÁLLÓ, járda. - EGYEDI - gondos gazdák által folyamatosan karbantartott, 10 éve szinte teljes körűen FELÚJÍTOTT - 2 SZINTES, ÉPÜLET. (Vízvezetékek cseréje, vizesblokkok, új csempe-, és padlóburkolatok) - Klimatizált. - A FÖLDSZINT helyiségei: nappali+étkező; konyha, emeletes ággyal felszerelt gyerekszoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön wc. - Az EMELET - ahova egy kényelmes lépcsősoron szaladhatunk fel - ragyogó, jelenleg egylégterű, tágas szoba, ami nappaliként, továbbá jól átgondolt helykihasználással 5 db 90x200-as méretű fekvőhellyel hálószobaként is funkcionál.   Találhatunk még a szinten egy bidével és kézmosóval felszerelt vizesblokkot, továbbá a falak közé rejtett tárolóhelyeket.  - A nyaraló további nagyszerű része a hatalmas, 18 m2 NAGYSÁGÚ, járólappal burkolt, napellenzővel is ellátott, FEDETT TERASZ. Itt élvezhetjük a sült halat, a környező tanú-hegyeken érlelt szőlőből préselt illatos borokat, beszippanthatjuk a Balaton illatát! - Teljesen PRIVÁT, ápolt, HANGULATOS csupa-zöld HÁTSÓKERT, ami tökéletes helyszín lehet úszómedencének, napozásra, grillezésre, játszótérnek, közös családi programoknak. - Szerszámtároló Ábrahámhegy a Balaton egyik legkedveltebb fürdőhelye. Ennek egyrészt oka a félkör alakban felmagasló hegyek, melyek nyugatról és északról is védik a szelektől, továbbá mivel egy völgykatlanban terül el, a klímája melegebb a környezetéénél. Strandja az északi part talán legszebb és legjobb adottságú strandja, területén a Balatonba a strand mellett betorkolló Burnót-patak apró homokszemcsés hordaléka homokfövenyt alakított ki. Amennyiben a hirdetésben foglaltak kapcsán további kérdése merült fel, vagy személyesen győződne meg fentiekről, úgy kérem keressen és jöjjön, élje át a hely hangulatát, lássa és hallja meg az ingatlant bejárva Ön is a gyermekeinek, vendégeinek vidám nyári kacaját! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Fan coil
Építés éve:
1975
Terasz:
18 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardi Ágnes Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hardi Ágnes Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY