Eladó ház Ábrahámhegy 130 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Ábrahámhegy 130 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8185253
Referenciaszám: NY011921
Frissítve: 20 napja

Ábrahámhegy eladó egyéb ház 2 szobás: 165 millió Ft

165 millió Ft
1 269 231 Ft/m²
130 m²
Alapterület
2099 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 522 089 Ft
Második évtől
684 551 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ábrahámhegy csendes, nyugodt, zöldövezeti részén vált eladóvá ez a balatoni panorámával rendelkező, minőségi kivitelezésű és anyaghasználatú, medencés nyaraló, mely családi otthonnak is tökéletes választás lehet leendő tulajdonosa részére. Az épület teljes bútorzattal együtt kerül eladásra! Elhelyezkedéséből adódóan csodás rálátást kapunk a környező tájra, a terület télen-nyáron aszfaltos úton könnyedén megközelíthető. A 2.099 négyzetméteres telek nagyrésze juhfark és cabernet sauvignon szőlővel telepített, az épületet körülölelő rész pedig szépen parkosított és gondozott. A 3 szintes tégla ház 2011-ben épült. Elosztása: - Alsó szint: garázs, borfeldolgozó pince, wellness részleg, ahol jakuzzi és szauna áll rendelkezésre. Itt került kialakításra egy zuhanyzó, mosdó és tároló is. - Földszint: előtér, mosdó, nappali-konyha-étkező és terasz, melyről közvetlen lejárás biztosított a medencéhez. - Tetőtér: lépcsőház, közlekedő, 2 hálószoba, fürdőszoba. A három szint épületen belül átjárható. A ház szigetelt, fa nyílászárókkal ellátott. Külső/belső állapotát tekintve kitűnő állapotú, mely teljes berendezéssel együtt kerül átadásra, így egyből használható! Az ingatlanba az áram és a vezetékes víz bevezetésre került, a szennyvízellátás derítővel megoldott. A telken található még egy 80 méter mély fúrt kút is. Hűtését klíma biztosítja, a fűtést kiépített napelemrendszer szolgáltatja, melyet igény szerint egy fatüzelésű, vízteres kályha is kiválthat (ezek mindegyike a teljes ház rendszerére van kötve, így biztosítva a padlófűtés zavartalan működését). Az épületben a kamera- és riasztórendszer is kiépítésre került. Külterületen található az ingatlan, így kifüggesztéses. Amennyiben kérdése merülne fel az épülettel kapcsolatban, vagy szeretné azt megtekinteni, kérem keressen megadott elérhetőségeim egyikén! Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb ház
Fűtés:
Geotermikus
Építés éve:
2011
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tápi-Bódis Kitti Otthon Centrum - Révfülöp Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY