Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Zalaegerszeg, Landorhegy 50 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277528
Referenciaszám: 170380-4722315
Frissítve: 3 napja

Zalaegerszeg eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
540 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170380 hivatkozási számú zalaegerszegi társasházi lakás. Eladó 50 m²-es Lakás Zalaegerszeg Landorhegy Városrészében! Ingatlan jellemzői: Méret: 50 m² Szobák száma: 2 szoba + nappali Erkély: Francia erkély Fűtés: Konvektoros Nyílászárók: Új műanyag nyílászárók Emelet: 4. emelet (nincs feletted zörgés) Lakóközösség: Kis lakóközösség Elhelyezkedés: Az ingatlan Zalaegerszeg Landorhegy városrészében található, ahol minden elvárt szolgáltatás karnyújtásnyira elérhető. Állapot: Azonnal költözhető, akár bútorokkal együtt is megvásárolható. Ez a hangulatos, világos lakás ideális választás lehet mind családok, mind egyedülállók számára, akik nyugalomra vágynak, ugyanakkor fontos számukra a központi elhelyezkedés. A francia erkély remek lehetőséget biztosít a pihenésre, míg a modern műanyag nyílászárók garantálják az energiahatékonyságot és a kényelmet. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg személyesen ezt a kiváló ingatlant! Kapcsolat: Telefon: 0670/ 946 8294 E-mail: marton.bencik@oh.hu Keressen minket bizalommal a további részletekért és időpont egyeztetésért! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170380Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY