Eladó lakás Szekszárd 58 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Nem található kép
Hirdetéskód: 8214505
Referenciaszám: H489948
Frissítve: 1 napja

Szekszárd eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 28,9 millió Ft

28,9 millió Ft
498 276 Ft/m²
58 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 445 Ft
Második évtől
119 900 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Szekszárdon Bottyán-hegyen 2. emeleti, erkélyes lakás eladó! Az 58m2-es lakás főfalai zsaluzott betonból vannak, a válaszfalak téglák. 1+2 szobás elrendezésű az alaprajzon látható módon, a gyári elrendezéshez képest annyi módosítással, hogy a kamra és konyha-étkező közötti válaszfalat lebontották, így nagyobbá téve a konyha-étkezőt. A konyhabútor tárolókapacitását ehhez mérten bővítették is. Nem hiányzik a kamra, hiszen tartozik a lakáshoz az alagsorban saját tároló. Jó állapotú a lakás, minden ablak hő- és hangszigetelt műanyag(redőnnyel, szúnyoghálóval), új a kapcsolótábla, bejárati ajtó, konyhabútor, fürdőszobában és wc-ben a burkolatok. Falak is rendben vannak, még a ház szigetelése előtt kerültek fel a lambériák a két lakószoba északi oldalára. A lakószobákban jó állapotú FA parketta a burkolat, az erkély járólapos. Akinek ez a stílus megfelel felújítás nélkül költözhet! Fűtése Vaillant gázkazánnal történik, amihez újabb típusú radiátorok tartoznak. A havi fűtési költség maximum 7.000 Ft volt eddig. Közös költség 8.180 Ft havonta. A lakás erkélye keletre néz, napsütésben élvezhetjük a reggeli kávét, ám a redőny segít védeni is az időjárás viszontagságaitól amennyiben szükséges. Igény esetén a ház alatti garázst is eladnák a tulajdonosok, a meghirdetett vételáron felüli összegért. Ez külön alku tárgyát képezi. A beépített bútorzat a vételár részét képzi a konyhában, előszobában, wc-ben. A környéket nem ismerőknek kicsit bemutatom: a ház mellett kisbolt található, ha épp le kell szaladni valamiért. Gyerekeknek játszótér, műfüves focipálya, sok zöldterület áll rendelkezésre, pár perc sétával már szinte erdős rész elérhető. Autóval végig aszfaltos úton megközelíthető a ház, sok ingyenes parkolóhely áll rendelkezésre és helyijáratos buszok is közlekednek ide, buszmegálló 1 percnyi sétára a háztól található. A központi résszel ellentétben igazán csendes, nyugodt a környezet és alacsony a rezsi, egyedül a könnyebb elérhetőség szól a központhoz közelebbi részek mellett! Ha szimpatikus a lakás a leírás alapján várom a megkeresést megtekintési időpont egyeztetés miatt!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Erkély:
3,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Dániel Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pintér Dániel Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY