Eladó lakás Pécs, Uránváros 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Pécs, Uránváros 53 nm
Hirdetéskód: 8257566
Feltöltve: ma

Pécs eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
905 660 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
10 felett
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 151 880 Ft
Második évtől
199 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan az Uránváros szívében, Pécs legmagasabb lakóépületében helyezkedik el a 14. emeleten. Nyugati tájolásának és örökpanorámájának köszönhetően állandó kilátás nyílik a Mecsek oldalra, és csodálatos naplementék részese lehet lakója. Kiválóan alkalmas egyetemi hallgatók, fiatal párok, vagy akár befektetni vágyók számára is. A lakás 2017-ben teljes felújításon esett át, teljesen bútorozott, egyébiránt a konyhában, a fürdőszobában, az előszobában, illetve a folyosón beépített szekrények szolgálják a lakók kényelmét. A vételár magában foglal minden képen látható bútort, illetve a hűtő-, és mosógépet. Mindkét szobában redőny, és szalagfüggöny biztosítja a sötétítést, és hűtő-fűtő klímaberendezés a megfelelő hőérzetet. A lakás különlegessége, hogy mindkét szobából direkt nyílik 1-1, önállóan kb. 4-4 m²-es erkély, melyek nem beépítettek, így akár a szobákból, vagy a szabadban is zavartalanul élvezhető a kilátás. A lakáshoz tartozik, azzal azonos szinten lévő, egy másik lakással közös zárható tároló. Infrastruktúra és elhelyezkedés: Spar, DM, számos pékség, kisebb boltok és gyógyszertár, Posta, OTP bank és edzőterem, fodrász, manikűr-pedikűr, valamint járóbetegellátást biztosító rendelőintézet található gyalog csupán 1 percre a lakástól. A 2-3 percre található buszmegállók pedig a város szinte bármely részével összeköttetést biztosítanak. Az Uránvárosban, így a lakótömb körül is, ingyenes parkolási lehetőség biztosított. A lakás alacsony rezsije révén télen-nyáron gazdaságos. Az ingatlan per-, hitel- és tehermentes. Kizárólag bútorozottan eladó!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
17
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízpanorámaerkélybútorozottbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítettliftkaputelefonklímaredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 721 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 721 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY