Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld, Andrássy út 100 53 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Miskolc, Bulgárföld, Andrássy út 100 53 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 8292685
Frissítve: 5 napja

Miskolc eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 21,9 millió Ft

21,9 millió Ft
413 208 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 69 295 Ft
Második évtől
90 859 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
https://www.4saleingatlan.hu/ingatlanok/kiado-elado-lakas/miskolc/miskolcon-a-bulgarfoldi-varosreszben-elado-egy-52-nm-s-ketszobas-erkelyes-lakas/ Miskolcon, a Bulgárföldi városrészben eladó egy 53 nm-es, kétszobás, kiváló állapotban lévő, központi fűtéses, körbejárható, lakás, egyedi fűtésrendszerrel rendelkező társasházban. A nagy erkélyes, csodálatos panorámával rendelkező lakás a csúsztatott zsalus, kilenc emeletes, liftes épület hetedik emeletén helyezkedik el. A lakásban a külső nyílászárók cseréje megtörtént, modern, szúnyoghálóval, redőnnyel szerelt, kiváló hőszigetelésű ablakok kerültek beépítésre, a víz- és szennyvíz-vezetékek, valamint a vizes blokk felújítása megtörtént. A konyhában és az előszobában új beépített szekrények valamint modern, gáz-elektromos tűzhely található, barátságos, otthonos benyomást keltő lambéria védi a falakat, egyébként az ingatlanban a falak festettek. A társasházban megvalósított ház-központi fűtésnek köszönhetően gazdaságos és kényelmes egyedi fűtési és használati meleg-víz rendszer került kialakításra. Emellett a lakásban rendelkezésre áll egy, a mai időjárási viszonyok mellett különösen kellemes komfortérzetet nyújtó klímaberendezés is. Rendkívül jó infrastrukturális ellátottság, különböző üzletek, diszkont, óvoda, iskola, gimnázium, bölcsőde, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár pár méterre. Busz- és villamosmegálló egy percnyire, az épület mellett ingyenes parkoló áll rendelkezésre. Kiváló lakóközösség, parkosított környezet, a közelben több játszótér is található. A rendezett társasház megtakarítással rendelkezik, a lakók biztonságát még egy kamerarendszer is segíti. Egy tisztasági festés után az ingatlan beköltözhető.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
9
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
erkélybeépített konyhabútorliftklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zékány Zsolt 4Sale Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Zékány Zsolt 4Sale Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 50 121 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY