Eladó lakás Kaposvár 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Kaposvár 64 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8215222
Feltöltve: 29 napja

Kaposvár eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 30,9 millió Ft

30,9 millió Ft
482 813 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 97 773 Ft
Második évtől
128 198 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY! Kaposvár abszolút belvárosában, a Honvéd utcában megvételre kínálok egy azonnal költözhető, rendkívül megvigyázott, teljeskörűen felújított 3 szobás erkélyes, zöld környezetben elhelyezkedő 64 nm-es lakást! Az lakás teljesen a 3. emeleten helyezkedik el, teljesen körbefűtött, emiatt jelentősen energiatakarékos. A lépcsőház rendkívül rendezett, lakásonként rendelkezésre áll 1 db saját tároló. A tömb panel program keretében korábban homlokzati szigetelőrendszerrel el lett látva. A lakás a háztömb védett részén helyezkedik el, az úttól távol, 2 szoba és az erkély teljes mértékig zöldre, belső udvarrészre tekint. A lakás elosztása: egy kis belső átrajzolásnak köszönhetően egy étkezős előszobába érkezünk, innen nyílik a lakás minden helysége, a 3 szoba, konyha, illetve a vizesblokkok egy közlekedőn át. Műszaki paraméterek: a lakás 10 éven belül folyamatosan megújításra került, mely kitért az ablakok cseréjére, hő és hangszigetelt műanyag ablakok kerültek beépítésre. A vizesblokkok is teljes felújításra kerültek, újak a vízvezetékek, hidegburkolatok. A lakásban a beépített bútorokkal rendkívüli módon kihasználásra került minden tér, rengeteg tárolási lehetőség kínálkozik. A beépített dolgok természetesen a vételár részét képezik, mind a szobai mind a konyhabútorok. Közművek: víz, villany, szennyvíz, távhő. A távhő egyedi méréssel történik, fűtésdíja rendkívül kedvező. A közösköltség összege: 10.900 Ft., mely tartalmazza a tömbbizosítást, felújítási alapot, illetve az egyéb közös költségeket. Az ingatlant azok számára ajánlom, akiknek fontos a belvárosi lokáció, annak érdekében hogy a mindennapokban fontos létesítmények egy karnyújtásnyira legyenek. A lakás per, teher és igénymentes! Az ingatlanra csok plusz, piaci hitel igényelhető, melynek ügyintézésében díjmentesen segítséget nyújtok!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
3,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaösszkomfortosétkezőerkélyalacsony közös költséghőszigeteltkaputelefonredőnyszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Független Profi Ingatlan-tanácsadó Az iroda összes hirdetése
+36 30 391 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY