Eladó lakás Hajdúnánás 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Hajdúnánás 54 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8079628
Referenciaszám: LK031612
Frissítve: 21 napja

Hajdúnánás eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 26,5 millió Ft

26,5 millió Ft
490 741 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 83 851 Ft
Második évtől
109 943 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözöljük a Hajdúnánás szívében található, exkluzív lakásunkban, mely a modern kényelmet és a városi életstílust tökéletesen ötvözi. Ez a tágas és újszerű 54 nm-es 2 szobás lakás, a harmadik emeleten található, ahonnan remekül rálátunk a városrészre.Ingatlan Paraméterei:- Nappali + 1 hálószoba- Fürdő és WC külön helységben- Újszerű állapot- Panelprogramban részt vett- Parkolás a szerviz úton ingyenes- Keleti, természetes fény árad az ablakokon keresztül- Távfűtés- Csendes utcára néző1 éven belüli felújítás részletei:- villany- és vízvezeték hálózat teljes cseréje, villamos hálózat bővítése + 6 amper- minden helyiségben burkolatcsere- festés- álmennyezet, spot lámpák- új külső műanyag szerkezetű nyílászárók hőszigeteltek, redőnyözöttek, szúnyoghálóval ellátottak- belső nyílászárók minőségi kivitelűek és hangszigeteltek- bejárati ajtó kívül-belül antracit, magas minőségű, 8 ponton biztonsági záródású- vízálló laminált burkolat- a fürdőben nagyméretű zuhanytálca került beépítésreA lakás kifinomult dizájnja és praktikus elrendezése minden igényt kielégít. A nappali tágas és világos, ideális helyszín barátok fogadásához vagy a család kikapcsolódásához.A tökéletes elhelyezkedés lehetővé teszi, hogy könnyen elérhető legyen a város minden fontos pontja. A közeli tömegközlekedési lehetőségek mellett az autóval rendelkezők számára is biztosított a kényelmes parkolás. A lakóparkban számos kényelmi szolgáltatás áll rendelkezésre, például futópálya, sportpályák és játszótér, amelyek kellemes kikapcsolódást nyújtanak a lakóknak.Keressen minket még ma, hogy megtekintse ezt a lenyűgöző otthont, és élvezze a belvárosi életstílust egy modern és kényelmes környezetben!A további részletekért és megtekintéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal!ÜGYFELEINKET A VÁSÁRLÁS ÉS AZ ELADÁS TELJES FOLYAMATÁBAN.BIZTOS HITELTANÁCSADÓI ÉS ÜGYVÉDI HÁTTÉRREL IS SEGÍTJÜKEladó ingatlanok Debrecenben, a legnagyobb számban a Duna House kínálatában!Hitelre van szüksége? Vegye igénybe Hitel Centrum szolgáltatásunkat, szakmailag magasan képzett tanácsadónk segítségét!Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lövei Angéla Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 289 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lövei Angéla Duna House - Debrecen, Derék utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 289 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY