Eladó lakás Eger, Maklárihóstya 65 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Eger, Maklárihóstya 65 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8189608
Referenciaszám: H488698
Frissítve: 1 hónapja

Eger eladó csúsztatott zsalus lakás 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
613 846 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 251 Ft
Második évtől
165 537 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődőnk! Egy fantasztikus lehetőséget kínálunk Önnek, egy kiváló lokációban, Eger egyik felkapott környékén. A város központjában, a strand közelében, a Tímár utcában, található ez a tehermentes, felújítandó állapotú lakás, mely ideális lehetőséget kínál befektetési célokra vagy akár saját otthonunkként is. Az ingatlan 65 nm-es alapterülettel rendelkezik, 3 szobával és 1 fürdőszobával. Az erkély mérete 3 nm, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, melyek könnyen és gazdaságosan fenntarthatóak. Az ingatlan közvetlen környezete kiváló ellátottsággal rendelkezik, minden fontos szolgáltatás és létesítmény a közelben található. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, a belváros és a központi helyek könnyen elérhetőek. Az ingatlan biztonsági ajtóval felszerelt, így nyugodtan élvezheti a környék csendességét és biztonságát. A környék egy igazán kiváló, hiszen az itt élők számára minden fontos szolgáltatás és létesítmény könnyen elérhető. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhetőek a város fontosabb pontjai. A lakáshoz a házban külön megvásárolható egy 19 nm-es garázs! Az ingatlan az OC "felező" portfóliójába tartozik. További információk az OC weboldalán találhatók! Ha érdekli Önt ez az ingatlan, vagy bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértői tudásunkkal és tapasztalatunkkal mindig a legjobb ajánlatokat kínáljuk. Várjuk jelentkezését! Üdvözlettel, Az ingatlanközvetítő csapata Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1980
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kocsis György Otthon Centrum - Eger - Mátyás király út Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY