Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8129546
Feltöltve: 3 hónapja

Ecser eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
808 621 Ft/m²
58 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 148 400 Ft
Második évtől
194 578 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest XVII. kerület határában Ecseren, családias, zárt parkositott környezetben eladó egy 58 nm-es, harmadik emeleti, világos társasházi lakás, az Arany János utcában. Az ingatlan felosztása: két szoba, konyha, kádas fürdőszoba-wc, folyosó - beépített gardrób szekrényekkel és erkély gyönyörű kilatással. Továbbá az ingatlanhoz tartozik egy 3nm-es önálló tároló. Fűtés: turbó-cirkó, a lakásban a nyílászárók (100%-ban) felújítasra kerültek, ahogy a teljes ház szigetelése is, mely nagyon kedvező rezsi költseget garantál. A zárt udvaron belüli zöld övezetben több parkolási lehetőség található. A társasház lakóközössége kulturált. Óvodák, általános iskola, kisboltok a közvetlen közelben. A település főbb közlekedési lehetőségei: M0-s és M4 autópálya; autóbuszjáratok: Gyömrő - M3-as metró kőbánya-kispesti végállomás, Monor - Rákoskeresztúr – Örs vezér tere a Ferihegy vasútállomás érintésével, Auchan buszjárat; szolnoki vasútvonal - Keleti pályaudvar. Vonat és Volánbuszmegálló 5 perc séta, amivel eljuthatunk 30 perc alatt akár a Kökire és Keleti pályaudvarra. A lakás rendezett tulajdonjoggal rendelkezik, megegyezés szerint bármikor, akár azonnal is költözhető. Az ingatlanhoz kapcsolódó garázs, mely pincével is rendelkezik, külön megállapodás tárgyát képzi. Amennyiben a képek és a leírás alapján hasonlót keres, és felkeltettem az érdeklődését várom hívását a megadott telefonszámon.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 436 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 436 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY