Eladó lakás Budapest XX. kerület 57 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XX. kerület 57 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8210872
Referenciaszám: LK012028-4717471
Frissítve: 3 napja

Budapest XX. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 43,6 millió Ft

43,6 millió Ft
764 912 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 958 Ft
Második évtől
180 887 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Pesterzsébet központjához közel egy felújított 57 nm-es lakás 6.5 nm-es erkéllyel,rendezett csúsztatott zsalus társasházból, jó tömegközlekedéssel ELADÓ! Az ingatlan a 3. emeleten található, az elosztása kiváló, áll egy előszobából, két szobából,konyhából, étkezőből, külön fürdőből és WC-ből és 6.5 nm-es erkélyből. A lakás a jóelrendezésnek köszönhetően könnyen 1+2 szobássá alakítható. A lakóhelyiségek lamináltpadlóval illetve padlószőnyeggel burkoltak, a többi helyiségben járólapon járhatunk. A melegvizet és a fűtést távhő adja. A nagy erkély az utca zajától elszigetelt csendes,zöld parkos területre néz. Az elmúlt 7 évben a víz, gáz és villanyvezetékeket teljesen kicserélték, minden helyiség újburkolatokat kapott, a fürdőszobát kibővítették és sarokkádat szereltek be, a konyhátegybenyitották a nappalival és külön étkező is kialakításra került.A ház rendezett, a közös képviselettel mindenki meg van elégedve, a háznak megtakarításais van, amiből szükséges felújításokat szokták elvégezni, két éve új szigetelést kapott a tető és felújításra került a függőfolyosó is. A szomszédok rendesek, nincsenek hangoskodószomszédok vagy zűrös alakok. A környék ellátottság és közlekedés szempontjából is kiváló, a háztól 3 perc sétára található Lidl, a városközpont pedig 5 perc sétával elérhető ahol Penny, Interspar, Aldi, McDonalds, számtalan bank, gyógyszertár, pékség, dohánybolt stb. találhatóak. A közelből elérhetőek a 35, 36, 119, 148, 151, 166, 224, 224E, 66, 66E, 923, 934, 948, 966 buszok és a H6-os HÉV is. Az ingatlan teljesen per- teher és igénymentesen kerül eladásra, további kérdések esetén kérem hívjon telefonon, vagy küldjön üzenetet!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1978
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 1 411 06
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Duna House - József körút Az iroda összes hirdetése
+36 1 411 06

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY