Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 56 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 56 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8258023
Referenciaszám: LK016977
Feltöltve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
783 929 Ft/m²
56 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Budapest 18. kerületében, a Lakatos ltp.-en, 9 emeletes ház, 1. emeletén, egy 56 nm-es, 2 szobás, szépen felújított, erkélyes lakás. 2 db klíma, erkély, egyedi fűtés, rendezett ház. Tehermentes!A felépítmény az 1960-as években épült, földszint + 9 emelet szintkiosztással. A társasház anyagi helyzete rendezett, a környékbeli házak közül, a legstabilabb anyagi helyzettel rendelkezik. A zárt lépcsőházban hívólift üzemel, melynek műszaki felújítása nem régen történt meg. 2024-ben cserélték a teljes ház elektromos hálózatát.Az eladó ingatlan az első emeleten található és a lépcsőháztól több ponton záródó biztonsági ajtó választja el. Az ablakok hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetek, redőnnyel szerelve. 2010-2014 között, több felújítás történt. A nappaliban kialakításra került egy dolgozó és egy kiállító sarok, valamint több, különböző hangulatvilágítás. A fürdőszobában sarokkád található.A konyhabútor gépészettel (tűzhely, sütő) a vételár részét képezi, a mosógép és a hűtő opcionálisan megvásárolható.A fűtésről és a használati meleg víz-ellátásról a ház központi kazánja gondoskodik. A téli legmagasabb költség, a víz melegítési díjával együtt 15 000 Ft.-, a nyári legalacsonyabb 6 000 Ft.-. A közös költség 16 500 Ft.-/hó. Az egyéb szolgáltatók felé fizetendő díj fogyasztás alapján fizetendő.A lakáshoz az alábbi tárolók tartoznak, vagy bérelhetőek:Közös babakocsi tároló a földszinten, ingyenesen igénybe vehető.Közös kerékpár tároló a földszinten, ingyenesen igénybe vehető.Saját használatú, kb. 2 nm-es tároló a lift mellett, havi 1 800 Ft.-ért, a társasháztól bérelhető.Saját használatú, kb. 10 nm-es szoba az épület tetején, 45 500 Ft.-ért, a társasháztól bérelhető.Az ingatlan közelében, tégla szerkezetű, önálló garázs érhető el, mely opcionálisan megvásárolható. Ára 8 MFt.-.A Lakatos lakótelepen belüli elhelyezkedés kifogástalan, a közelben CBA, orvosi rendelő, óvoda, gyógyszerzár, minden elérhető. A belváros felé történő tömegközlekedési eszközökből, pár perc séta távolságra érhető el az 50-es villamos vonala és a 182-es, 184-es autóbusz megállója.Tehermentes, 1/1-es tulajdon!Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
9
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tomka Péter Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 30 857 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tomka Péter Duna House - Pestlőrinc Az iroda összes hirdetése
+36 30 857 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY