Eladó lakás Budapest XVI. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVI. kerület 52 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8261672
Referenciaszám: LK098163-4754266
Frissítve: ma

Budapest XVI. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
959 615 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 157 892 Ft
Második évtől
207 025 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**KIVÉTELES LEHETŐSÉG, SZUPER ÁRON! CSOK-RA ALKALMAS!** Felújított lakás PANORÁMÁS kilátással. . Ideális CSALÁDOSOKNAK, két nagy szobával. . Tágas konyha és étkező, hihetetlen világos! . Új laminált padló és hidegburkolat. . 10 m²-es pince/tároló tartozik hozzá. . Ingyenes parkolás, kiváló tömegKÖZLEKEDÉS! . Eladó egy FELÚJÍTOTT LAKÁS Budapest 16. kerületében, a SASHALOM-i részen. Az ingatlan egy 4 emeletes társasház legfelső szintjén található, mely a PANORÁMÁS kilátás révén egyedülálló lakhatási élményt nyújt. A lakás belső állapota KIVÁLÓ: a lépcsőtér tiszta és szépen rendezett. Az ingatlan elosztása tökéletes, ami ideális választássá teszi akár több gyerekes családok számára is, köszönhetően a két nagy szobának. A tágas, világos közlekedőből nyílik a sarok kádas fürdőszoba, valamint egy külön mellékhelyiség, biztosítva ezzel a maximális kényelmet. A lakás tágas konyhával és étkezővel rendelkezik, ahol az egész család kényelmesen elfér. A nagy nyílászáróknak köszönhetően hihetetlen világos az egész LAKÁS! Külön figyelemre méltó a beépített GARDRÓB, mely szép és igényes kialakítással készült. Mindkét szobában új laminált padló található, illetve az egész ingatlan új hidegburkolattal rendelkezik. A falak igényes festése pedig tovább emeli a lakás esztétikai értékét. Az ingatlanhoz tartozik egy 10 m²-es pince/tároló is, mely a felső szomszéddal közösen használható. A parkolás ingyenes az ingatlan körül, és a társasház két oldalról is megközelíthető. KÖZLEKEDÉS szempontjából is kifejezetten előnyös, mivel a Veres Péter út közvetlen közelében helyezkedik el, ami a budapesti közlekedés egyik fő ütőere. Az Örs vezér teréről induló H8-as és H9-es HÉV, valamint számos buszjárat (31, 44, 45, 46, 92, 92A, 130, 131, 144, 146, 174, 175, 176E, 231, 244, 276E, 277) gyors közlekedési lehetőséget biztosít. Az összes fontos létesítmény, mint orvosi rendelő, Lidl, posta és különböző bevásárlási lehetőségek csak pár percre találhatóak.

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY