Eladó lakás Budapest XIII. kerület 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIII. kerület 51 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8177480
Referenciaszám: HK-4691742-4691742
Frissítve: ma

Budapest XIII. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 68,9 millió Ft

68,9 millió Ft
1 350 980 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
7. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 218 012 Ft
Második évtől
285 852 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT, GYÖNYÖRŰ ÁLLAPOTÚ LAKÁS A 13. KERÜLET FREKVENTÁLT RÉSZÉN! I.Á: 68,9 MFT Eladó a XIII. kerület kedvelt részén, a Váci úton, 8 emeletes csúsztatott zsalus épületben (liftes), 7. emeleti, teljes körűen felújított, nagyon szép állapotú, 51 nm-es, 2 szobás, tehermentes, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ lakás! A felújítások során: -Az összes vezetéket cserélték (víz, villany, gáz) -Burkolatokat cserélték -Összes fal DRYVIT hálóval lett ellátva! -A külső nyílászárókat korszerű műanyagra cserélték (Redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva) -Megtörtént a fürdőszoba felújítása (Új szaniterek, csaptelepek, burkolat) -Tisztasági festés a teljes lakásban. -A régi világítótesteket új energia takarékos LED-es lámpákra cserélték. -Többponton záródó biztonsági bejárató és új belső nyílászárók lettek felszerelve. -Új egyedi gyártású fehér konyhabútor lesz felszerelve várhatóan 1-2 héten belül A napfényes K-i fekvésű lakás elosztása kiváló (képek között megtalálható az alaprajz): -Előszoba + Közlekedő -2 db szoba -Fürdőszoba + WC -Konyha + Étkező -Erkély Az ingatlan fűtéséről a távhő gondoskodik, a közös költség: 10.500 Ft, amely a felújítási alapot már tartalmazza. A lakáshoz tartozik egy kizárólagos használatú tárolóhelyiség is! Az épület szépen karbantartott, külső szigetelése és színezése tervben van, a lakóközösséget kulturált, környezetükre igényes emberek alkotják. A lift és a lépcsőház már felújításra került! Az épület elhelyezkedése kiváló, mindamellett hogy a Váci út mellett található, a másik oldalon egy gyönyörű, játszótérrel ellátott park helyezkedik el, amely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget biztosít felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. A közelben mindent megtalálunk, ami a hétköznapokhoz szükséges: óvodák, iskolák, számos bevásárlási lehetőség, orvosi rendelők, gyógyszertárak 1-2 percen belül elérhetőek, csak úgy, mint a tömegközlekedési eszközök (Buszok, Villamos, Éjszakai járatok). Az Árpád híd 2 perc sétára található, a Margitsziget a 26-os busszal, illetve gyalog is elérhető. Az M3-as metró megállója (Göncz Árpád városközpont) 5 perc sétával elérhető. Kérdésekkel és megtekintéssel kapcsolatban keressenek bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosjó közlekedésűalacsony közös költségvízórásliftkaputelefonparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Fórizs Olivér Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fórizs Olivér Fórizs Olivér Az iroda összes hirdetése
+36 30 512 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY