Eladó lakás Budapest IX. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IX. kerület 52 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8231548
Referenciaszám: H490487
Frissítve: 2 napja

Budapest IX. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
844 231 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
IX. kerületben, a méltán népszerű József Attila lakótelepen ELADÓ, 52 nm-es, 2 szobás , átlagos állapotú TEHERMENTES, azonnal költözhető, körbenapozott lakás. Az lakás egy 4 szintes, csúsztatott zsalus épületben helyezkedik el ( lift nincs) ,a lakás III.emeleti ,a belső válaszfalak téglából vannak. A ház oldalfalainak szigetelése éppen jelenleg zajlik. A lakás ezen a falon helyezkedikel,és a fűtés gazdaságosságát, ez jelentősen befolyásolja majd. A radiátorok hőmenyyiségmérővel vannak felszerelve. A lakás elhelyezkedése kiváló, ugyan Üllői úti címmel, de a főútra merőleges épületben, csendes parkra nyíló ablakokkal . Jó a tömegközlekedés, a III-as METRO Pöttyös úti megállóitól 200 m-re található a lakás. *** Apartment FOR SALE in the 9. th district József Attila lakótelep .The apartment is 52 sqm with 2 rooms, in a good condition,on the 3 floor,view to the street. The building is in the 9.th district near Pöttyös utca , end Üllöi street. Műszaki leírás: Az ingatlan beköltözhető -átlagos állapotú, de lehetőség van amerikai konyhás nappali+ 2 hálóssá alakításra . A napfényes, ablakos étkezőkonyha tágas, ( 8nm ) új konyhabútort építettek be, és új konyhagépeket (mosogatógép,kerámialapos tűzhely) Még az eredeti fa nyílászárók vannak. Fűtés : távfűtés (hőmennyiségmérőkkel) A melegvíz ellátásról új villanybojler gondoskodik Közös költség: 14 980 Ft/hó ( vízóra van) Megtekintéssel kapcsolatban várom hívását,a fenti elérhetőségen. TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! AMENNYIBEN SZÁNDÉKÁBAN ÁLL INGATLANT ELADNI - A LEGRÖVIDEBB IDŐN BELÜL, GARANTÁLT JOGI, ÉS BANKI HÁTTÉRREL - KERESSEN BIZALOMMAL, HOGY EGY SZEMÉLYES HELYSZÍNI FELMÉRÉST KÖVETŐ INGYENES ÉRTÉKMEGÁLLAPÍTÁS UTÁN, EGYÜTT TUDJUNK MŰKÖDNI AZ ÖN INGATLANÁNAK AZ ÉRTÉKESÍTÉSÉBEN IS!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Udvarnoki Erzsébet Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Udvarnoki Erzsébet Otthon Centrum - VI. kerület - Ó utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY