Eladó lakás Budapest II. kerület 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest II. kerület 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8235323
Referenciaszám: LK087685
Frissítve: 6 napja

Budapest II. kerület eladó csúsztatott zsalus lakás 2 szobás: 81 millió Ft

81 millió Ft
1 557 692 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 256 298 Ft
Második évtől
336 052 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó lakás Vérhalom frekventált részénA II. kerület egyik legkedveltebb részén, a Törökvészi út Vérhalomhoz tartozó részén ELADÓ egy 3 emeletes, lift nélküli társasház legfelső emeletén ez a 2 szobás, jó állapotú, erkélyes lakás, amely gyönyörű panorámával rendelkezik a budapesti hegyvidékre.A társasház 1984-ben épült, 4 szintes ( földszint + 3 emelet ), folyamatosan karbantartott ( felújított nyílászárók és tetőszigetelés ) és egy zárt udvarban helyezkedik el 2 másik hasonló társasházzal egyetemben.  Az udvarban zöld övezet, garázsok és felszíni gépkocsibeállók is találhatóak.A lakás maga, egy festés után költözhető, jó állapotban van. A nyílászárók kb. 10 éve lettek kicserélve, redőnnyel felszereltek. A 2 szobán kívül található még egy konyha, ami méretéből adódóan, akár étkező is lehet egyben; egy fürdőszoba és egy külön WC. A folyosón helyet kapó beépített szekrény sok mindent elnyel. A nappaliból nyíló erkély lehetőséget biztosít akár a kikapcsolódásra is. Méretéből adódóan étkezni is lehet kint, de mivel a lakás a belső udvar fele néz és az udvari fák már elég magasak, így a Törökvészi út zaja nem hallatszik be, viszont a panorámás kilátás a budapesti hegyekre abszolút megfizethetetlen.A lakáshoz, szokásjog alapján, tartozik egy udvari gépkocsibeálló, amely az ár részét képezi.A közös költség: 31.000 Ft, amely a vízfogyasztást is tartalmazza.Az ingatlan permentes, haszonélvezeti joggal terhelt, aminek lemondó nyilatkozata rendelkezésre áll. Rövid időn belül költözhető.A környék infrastruktúrája nem is lehetne jobb. Sétatávolságon belül található többek között bolt, cukrászda, étterem, szépségszalon, játszótér, gimnázium, általános iskola… stb. Az ingatlan mögötti részen található a Ferenchegyi erdő, a Ferenchegyi barlanggal és rengeteg szabadidő kikapcsolódási lehetőséggel.A buszmegálló mindkét irányból a ház előtt található és 10 percen belül elérhető vele a Mechwart liget, mint közlekedési csomópont.Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!!!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1984
Erkély:
4,5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyári Krisztián Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 269 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyári Krisztián Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 269 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY