Eladó lakás Balatonboglár 31 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Balatonboglár 31 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8216698
Referenciaszám: M285784-4721457
Frissítve: ma

Balatonboglár eladó csúsztatott zsalus lakás 1 szobás: 31,9 millió Ft

31,9 millió Ft
1 029 032 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 100 937 Ft
Második évtől
132 347 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó 31 nm-es, teljesen felújított lakás Balatonbogláron, közel a szabadstrandhoz Kiváló lehetőség Balatonboglár egyik legkeresettebb részén! Ez a 31 nm-es, második emeleti lakás ideális választás mindazok számára, akik a Balaton közelében szeretnének kényelmes otthont vagy nyaralót. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 nm-es terasz is, amely zöld udvarra néz, és napernyővel felszerelt, így tökéletes hely a reggeli kávézásra vagy esti pihenésre. A lakás fűtését egy egyedi mérésű gázkonvektor biztosítja, amely mindössze 6 éves, megbízhatóan szolgálja a lakók kényelmét. 2018-ban a lakás teljes körű felújításon esett át, mely során kizárólag minőségi anyagokat használtak fel, mint például a német minőségű laminált padló és a bidés toalettel felszerelt, modern fürdőszoba. Az ingatlanban műanyag nyílászárók találhatók, amelyek fokozzák az energiahatékonyságot. A társasház zárt, mágnes kapus belső parkolóval rendelkezik, de emellett a ház előtt ingyenes, nagy parkoló is elérhető. A lakás teljes berendezéssel eladó, beleértve a klímát, TV-t, hűtőt és bútorokat is ? így Önnek csak költöznie kell! A Kodály szabadstrand 10 percen belül gyalogosan elérhető, ami tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a nyári hónapokban. A lakás zöld övezetben, a Várhegy keleti oldalán található, ahonnan a Gömbkilátó és a kalandpark is csak pár percre van. Az orvosi rendelő 5 perces sétával elérhető, és a közelben egy cukrászda is található, ahol megédesítheti mindennapjait. Ez a téliesített lakás minden igényt kielégít ? ne maradjon le róla! Hívjon most, és nézze meg személyesen!

Tulajdonságok

Típus:
Csúsztatott zsalus lakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel OTPip - Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dekkert Dániel OTPip - Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 975 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY