Eladó ház Zsira 143 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zsira 143 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8199954
Referenciaszám: HZ034445-4708803
Frissítve: 17 napja

Zsira eladó családi ház 4 szobás: 91 millió Ft

91 millió Ft
636 364 Ft/m²
143 m²
Alapterület
940 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 940 Ft
Második évtől
377 540 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zsirán eladásra kínálunk egy 2016-ban épült, napfényes téglaépítésű családi házat, amelyet a modern életstílus igényeinek megfelelően alakítottak ki. A ház jellemzői közé tartozik egy nagy nappali, tágas étkezővel ellátott konyha, és három külön bejáratú szoba, amelyek újszerű és megkímélt állapotban várják új tulajdonosaikat. A lakóteret kiegészíti egy parkosított kert, amit egy távirányítós kapun keresztül lehet megközelíteni, udvarban helyet kapott egy saját nagy garázs is, ami tökéletes tárolási lehetőséget biztosít vagy akár műhelyként is funkcionálhat. A kert öntözéséhez kút biztosítja a vizet, ezzel is megkönnyítve a gondozást és a fenntartást. A ház gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, ami gazdaságos és kényelmes megoldást jelent. Zsira települését a vidéki nyugalom és idill jellemzi, tökéletes választás azok számára, akik a város zajától távol, mégis jó infrastruktúrával rendelkező helyen szeretnének élni. Az ingatlan környéke csendes és nyugodt, új építésű lakóövezetben található, ahonnan egyszerűen és gyorsan elérhető Ausztria, (pl. Lutzmannsburg), így a kikapcsolódási, munkavállalási és bevásárlási lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre. Sopron és Szombathely kb. 30km, Bük kb. 11km, és Kőszeg 17km. A közösségi buszközlekedés lehetővé teszi, hogy a környékbeli nagyobb városokba is könnyedén ellátogasson, akár munka, akár szórakozás céljából. Zsira így egyaránt kínál csendes, békés otthont és kiváló kiindulópontot a környék felfedezéséhez. Ismerje meg ezt az ingatlant, ahol a vidéki nyugalom és az idilli környezet napi szintű luxust kínál az Ön számára! Vevőink számára minden szolgáltatásunk ingyenes! (hitelügyintézés, CSOK, ügyvéd ajánlás, stb.)

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2016
Energetikai besorolás:
B
összkomfortoscsendesalacsony közös költséghőszigeteltparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schöll Nándor Duna House - Sopron, Várkerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schöll Nándor Duna House - Sopron, Várkerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 556 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY