Eladó ház Zsámbok 90 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zsámbok 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8235333
Referenciaszám: HZ019734
Frissítve: 2 napja

Zsámbok eladó családi ház 3 szobás: 68 millió Ft

68 millió Ft
755 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
9439 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 215 164 Ft
Második évtől
282 118 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok Zsámbokon egy 90nm.-es ingatlant 9434nm-es telekkel! TK030167 ez a referencia számú telek tartozik ehhez az ingatlanhoz a telek mérete 3460nm.így összesen 12.8990nm.Az ingatlan igény szerint felújítandó állapotban van, falazata vegyes szerkezetű, elosztása jó, van egy szoba ami egybenyíló, ezért bármivé kilehet alakítani vagy esetleg egybe nyitni! Az ingatlan nem ázott és nem repedezett a falak egészségesek! Az ingatlan mellett található egy könnyűszerkezetes és egy téglaépület ami egybe nyitható, bármely raktár  vagy termény vagy esetleg műhelynek használható! 3x40 Amper van az ingatlanba bekötve, ezért nagyobb áramfelvételt igénylő gépeket lehet alkalmazni, használni!A telek adottsága kiváló, bármilyen állattartás megengedett Zsámbokon maximum 135nm.es épület állhat rendelkezésükre!Egy nagy kukorica föld található még a hátsó részen, amit tovább művelhet az új Tulajdonos vagy kiadhatja bérbe! A föld minősége kiváló, a szomszédságban Bio kertészet üzemel! Kukorica föld után még egy nagyobb tó van amit esetleg állatok itatásához használható!Ez a vonzó nagy telek, egy gyönyörű tóval tökéletes lehetőség annak akik, egy csendes természet közeli birtokra vágynak! A tó nem csak az állatok itatására, hanem dísze is a tájnak!Ha felkeltettem  érdeklődését várom jelentkezését bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1956
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Viola Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mezei Viola Duna House - Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY