Eladó ház Zsámbok 150 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zsámbok 150 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8193030
Referenciaszám: HZ034933
Frissítve: 22 napja

Zsámbok eladó családi ház 5 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
499 333 Ft/m²
150 m²
Alapterület
2090 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zsámbokon eladó egy vállalkozásra vagy akár több generáció együttélésére alkalmas családi ház!A két szintes épület 2000-ben épült, tégla szerkezetű. Egy 2090 m2-es telekre épült, melynek egy részén garázs, melléképület, kazánház, kiülő, kis ház található. Ezen a szakaszon az udvar viacorollal burkolt. Riasztóval, távfelügyelettel ellátott. Folyamatos karbantartásának köszönhetően tisztasági festés után azonnal költözhető!Jelenlegi elrendezése:Földszint:- Előtér- Konyha - étkező- 2 Szoba- Gardrób- Kamra- FürdőEmelet:- 2 szoba- 2 erkély - Nappali (konyhának kialakítható)- Kamra- Fürdő- WcA helyiségek hidegburkolattal burkoltak.Tetőtérben újabb helyiségek kialakítására lehetőség van. A fő épület mögött helyet kapott a pince (5,04m2) s egy kisebb tároló. Majd még egy kb. 50m2 -es helyiség, mely webáruházként üzemelt de kialakításának köszönhetően akár lakótérként is jól funkcionálhat kisebb átalakítást követően. További kb. 90 m2 -ben pedig helyet kapott a műhely s tároló.A melléképületeknél található a vegyes tüzelésű kazán, a gázcirkó, és a bojler is így a belső alaptérből nem veszi el a helyet. Az udvaron még egy két állásos garázs és kerti kiülő is kialakításra került.További információkért vagy megtekintési szándékkal keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2000
Erkély:
15,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Aczél Adrienn Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 488 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY