Eladó ház Zsámbok, Deák Ferenc utca 110 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zsámbok, Deák Ferenc utca 110 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7935352
Referenciaszám: HZ011687
Frissítve: 17 napja

Zsámbok eladó családi ház 4 szobás: 39,5 millió Ft

39,5 millió Ft
359 091 Ft/m²
110 m²
Alapterület
1632 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 124 985 Ft
Második évtől
163 877 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zsámbokon eladó 110 nm-es családi ház, csendes környéken 1632 nm es telekkel !A ház vegyes építésű 50% vályog és 50% tégla. A tető héjazata cserép és le is van szigetelve a tető közetgyapottal.A ház részlegesen kapott 20cm es polisztiról szigetelést.A ház műszakilag teljes körűen fel lett újítva . Az összes nyílás záró ki lett cserélve valamint a ház villany és víz hálózata is fel van újítva. A központi fűtést új  gázcirkó biztosítja.(ariston márkájú)Nagy telek méretéből adódóan 1632 nm, több gépkocsi is elfér az udvarban.Két külsön melléképület is van a telken egy nyári konyha és egy tároló.Hátrafele haladva szép füves kert található ami annyira nagy ,hogy gazdálkodásra is alkalmas.Furt kút is van a telken.A 110  nm-es ingatlanba belépve egy amerikai konyhás nappaliba lépünk ami nagyon nagy és tágas és napfényes innen balra egy nagy szoba található mely utcára néz.Ez a része a háznak tégla építésű. Az nappaliból egyenesen tovább haladva érkezünk meg a régi építésű házrészhez melyenk a falazata vályog és nagyon jó állapotban van. Nincsennek repedések a falakon és a tetőszerkezet is kíváló. Itt  található ugyancsak egy nagyszoba ami utca frontra néz valamint a gyerek szoba egy fürdő és egy külön álló wc.Autóval 25 perc az M3-as autópályaTömegközlekedés Volánbusz vagy Turáról VasútKb: 10 perc sétára található óvoda ,iskola ,posta, templom, élelmiszerbolt.Az eladó készpénzes vásárlónak szeretné eladni az ingatlant.Ha felkeltette érdeklődését ,keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kováts Ákos Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kováts Ákos Duna House - Villa Gyömrő Az iroda összes hirdetése
+36 20 250 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY