Eladó ház Zomba 59 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zomba 59 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8157495
Referenciaszám: M281797
Frissítve: 22 napja

Zomba eladó családi ház 2 szobás: 5 millió Ft

5 millió Ft
84 176 Ft/m²
59 m²
Alapterület
1664 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tolna vármegye, Zomba településen 59,4 nm felújítandó családi ház eladó 1664 nm telken. Az épület vályog szerkezetű, tetőfedése cserép. Felosztásából adódóan 2 szoba, konyha, fürdőszoba és előszoba helyiségekből áll. Az ingatlan összközműves, új vízórával felszerelt, új villanyórával, ami 3 fázisú éjszakait és 3 fázisú nappalit tartalmaz, amit ki lehet alakítani H tarifássá. A ház folytatásában 14 nm melléképület van, amiben füstölő és két tároló lett kialakítva. Az ingatlan közelében buszmegálló, iskola, óvoda található. A kiváló infrastruktúrájú nagyközségben orvosi rendelő, gyógyszertár, benzinkút, étterem, park található. Zomba Szekszárdtól 16 km, Bonyhádtól 15 km, Tamási 36 km-re van. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. Az OTP Bank hátterével a kiválasztott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk és díjmentes ügyintézést biztosítunk. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Nincs fűtés
Építés éve:
1930
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfort nélkülivilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Ildikó Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balla Ildikó Szekszárd Széchenyi utca 59 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 886 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY