Eladó ház Zirc 70 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zirc 70 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8097109
Referenciaszám: M272610-4635882
Frissítve: 2 napja

Zirc eladó családi ház 2+1 fél szobás: 27 millió Ft

27 millió Ft
385 714 Ft/m²
70 m²
Alapterület
1378 m²
Telek
2+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 85 433 Ft
Második évtől
112 017 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált egy 70 m2-es, földszintes családi ház Veszprém vármegyében, Zirc Kardosrét városrészében. A vegyes falazatú (kő és tégla) épület elosztása a következő: 2 szoba, 1 félszoba, mely jelenleg tárolóként funkcionál, konyha, étkező, valamint fürdőszoba WC-vel található benne. A szobák parketta, a többi helyiség járólap burkolatúak, valamint az egész épület esztétikus fanyílászárókkal rendelkezik. Fűtése vegyestüzelésű kazánnal megoldott. Közművek a gázon kívül mind rendelkezésre állnak. A telek 1498 m2, a ház folytatásában melléképület, a kertben pedig még egy faház, valamint fúrt kút is található. Az ingatlan részben felújított. A vezetékek újra lettek húzva. A tető pala borítású, jó állapotnak örvend. Zirc egy 7 ezres város a 82-es főút mentén, Veszprém és Győr között helyezkedik el. A városban minden létszükségletű szolgáltatás elérhető, úgy mint általános és középiskola, kórház, posta, számtalan bevásárlási lehetőség, valamint a méltán híres arborétum és apátság otthona. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1940
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett OTPip - Tét Győri út 33 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY