Eladó ház Zebegény 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zebegény 75 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7978902
Referenciaszám: 13093_bhv
Frissítve: 20 napja

Zebegény eladó családi ház 3+1 fél szobás: 56,9 millió Ft

56,9 millió Ft
758 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
343 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 042 Ft
Második évtől
236 066 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó családi ház Zebegény központjában! Zebegény település a Duna bal partján, Pest megye északi részén, a Dunakanyarban található. Vele átellenben fekszik a Komárom-Esztergom megyei Pilismarót. A Budapest–Szob közötti villamosított vasúti fővonalon, illetve a 12-es főközlekedési úton közelíthető meg, utóbbiból itt ágazik ki Márianosztra irányába a 12 108-as út. Nyáron a Dunán, hajóval érhető el, illetve egész évben komppal Pilismarótról. A déli Börzsöny hegység nyugati oldalánál, a Malomvölgy patak partján fekszik. Zebegény megyeszékhelytől (Budapest) való távolsága: 35 kilométer. A festői szépségű Zebegény központi részén, mindenhez közel eladó egy 343 m2-es telekre épült 75 m2-es családi ház, mely 2 külön bejáratú lakrészre bontható. Az ingatlan felújítandó, de elhelyezkedésénél és adottságainál fogva csodálatos, meghitt otthont teremthet belőle az új tulajdonosa. A ház teraszkapcsolatos melyről fantasztikus kilátásban gyönyörködhetünk és élvezhetjük a madárcsicsergős reggeleket, a jó levegőjű erdős környezetet. Mindezt úgy, hogy néhány percnyi sétára vagyunk a vasútállomástól és a bevásárlási lehetőségektől. A jelenlegi tulajdonos a gázt bevezettette az ingatlanba, az egyik ingatlanrészben fürdőszobát alakított ki, de a másik részben is van erre lehetőség. A ház melegéről radiátoros gázfűtés gondoskodik. Parkolásra átalakítás után az udvaron belül van lehetőség. A ház nagyon jó környéken helyezkedik el, ezért vállalkozás céljára (vendégház, panzió, vendéglátás), vagy családok számára is kiváló helyet biztosíthat. Felújítás után szerethető ékszerdobozzá válhat! Előre egyeztetett időpontban akár hétvégén is várjuk megtekintésre. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt a vásárlásban: - Ingyenes ingatlan tanácsadás - Földhivatali ügyintézés - Energetikai tanúsítvány elkészítése - Értékbecslés, értékfelmérés - Hiteltanácsadás és hitelügyintézés - Biztosítási terület - Jogi háttér biztosítása Köszönjük, hogy minket választ!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
H
villanygázvízcsatornakomfortosjó beosztásújó közlekedésű

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys-Szabó Tünde Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys-Szabó Tünde Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY