Eladó ház Zámoly 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zámoly 120 nm
Hirdetéskód: 8277643
Feltöltve: 6 napja

Zámoly eladó családi ház 3+1 fél szobás: 77,4 millió Ft

77,4 millió Ft
645 000 Ft/m²
120 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 244 907 Ft
Második évtől
321 117 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlanos segítségét egyelőre nem szeretnénk igénybe venni, köszönjük! Eladósorba került Székesfehérvártól 12km-re lévő Zámoly település csendes zsákutcájában lévő családi házunk. A ház, az utca végén, az erdővel szemben található. Nincs átmenő forgalom, így csendes és biztonságos; bicózni tanuló kicsiknek tökéletes új úttal a ház előtt. A ház 120m2, emeletes. Az emeleten 3 nagyméretű szoba és egy óriási fürdőszoba található; valamint egy 20m2-es erkély. Az alsó szinten közlekedő, fürdőszoba, konyha, nappali, spájz és egy félszoba található, amit mi gardróbnak terveztünk átalakítani, de végül nem került rá sor. A szobákban laminált parketta, a folyosókon vinyl padló található, illetve a fürdőszobák és a konyha járólappal van burkolva. A ház fűtését egy Vaillant gázcirkó kazán bizosítja, radiátoros hőleadással valamint a melegvíz ellátásról is a kazán gondoskodik. A házból egy ajtón keresztül közvetlenül a garázsba juthatunk. A nappaliból a fedett teraszra léphetünk, amely széltől zárt és kültéri járólappal burkolt. A kertben termő gyümölcsfák, illetve egy kisebb sufni található. A településen 2 élelmiszerbolt, 2 étterem található, a pékautó hetente 3 alkalommal járja a falu utcáit. Református általános iskola, óvoda, orvosi rendelő is megtaláható. Aktív és változatos közösségi élet jellemző: Szüreti felvonulás, Zámolyi napok, Halloween, Gyereknapi programok és egyéb rendezvények.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1999
Erkély:
20 m²
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskertcsendesvilágospanorámaamerikai konyhakamraerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 965 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 965 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY