Eladó ház Zamárdi 128 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zamárdi 128 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8253712
Feltöltve: ma

Zamárdi eladó családi ház 4 szobás: 109,7 millió Ft

109,7 millió Ft
857 031 Ft/m²
128 m²
Alapterület
763 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 347 110 Ft
Második évtől
455 123 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Rendelje meg házát még idén, és az 5% ÁFA összegének megfelelő kedvezményt adunk! A CSOK+ „első ingatlan” szabályai szerint, akár 50MFt összegre megfelelő, európai minőségű álomotthon! Tervezéstől beköltözésig egy kézben minden, profi kivitelezés a piacvezetőtől. Szerződéskötéstől 6 hónapon belül kulcsrakész, magas műszaki tartalommal, rögzített árral és határidővel. Legalább „A+” energetikával, alacsony működési költségekkel. Ez NEM könnyűszerkezet – ez Liapor! Zamárdi 763 nm telken, egy „Hanna” ház lehet álomotthona! HANNA Bruttó terület: 128 m2 Nettó terület: 109 m2 Szintek száma: földszintes Hálószobák száma: 3 A ház ára emelt fűtéskészen: 67.331.250,- Ft + 5% ÁFA A meghirdetett ár tartalmazza a konkrét telek ( 39M Ft), és a konkrét ház „emelt fűtéskész” kiviteli árát, valamint az 5% ÁFA tartalmat (70,7M Ft) A részletes műszaki tartalmat kérésre megküldjük. A CSOK+ és banki hitelek (akár egyedi kamatokkal) igénybe vehetők, teljeskörű ügyintézéssel, tanácsadással. A MEGHIRDETETT HÁZAT, VAGY MÁS TÍPUSTERVEINKET (közel 50-ből választhat!) AZ ÖN TULAJDONÁBAN LÉVŐ, VAGY ÖN ÁLTAL VÁLASZTOTT TELEKRE IS MEGÉPÍTJÜK! A ház megjelenése személyre szabható, ezért kérjük, egyeztessen tanácsadónkkal . Ha az önerőhöz a meglévő ingatlanát el kell adni, partnereink révén ebben is tudunk hatékonyan segíteni. A személyre szabott megoldásokért, részletekért, fizetési ütemezésért keressen mielőbb! Várjuk egy kávéra irodánkban!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Energetikai besorolás:
A+
villanyvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállókertjó beosztásúvilágosamerikai konyhaétkezőbútorozatlanszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zsolt HOMES4YOU Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Zsolt HOMES4YOU Az iroda összes hirdetése
+36 30 188 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY