Eladó ház Zalaszántó 131 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaszántó 131 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8176940
Referenciaszám: H487721
Frissítve: 21 napja

Zalaszántó eladó családi ház 4 szobás: 116,9 millió Ft

116,9 millió Ft
892 366 Ft/m²
131 m²
Alapterület
2116 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 369 892 Ft
Második évtől
484 994 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt ajánlat az Otthon Centrum kínálatában! Zalaszántó központjában kínálom eladásra a falu egyik legszebb házát, egy igazán egyedi megjelenésű, hangulatos, vidéki otthont. Bazalt díszburkolattal kirakott utcában, csodálatos, ősfás, környezetben találjuk a házat, közvetlenül a templom szomszédságában. Az épületet 1988-ban építtette az OTP a Makovecz építészeti iroda tervei alapján. 2116m2-es kertje lenyűgözően szép és rendezett, tele több tucat különleges növénnyel, pázsit és virágos kertrészek váltják egymást, több helyen hangulatos pihenővel. Az udvarba lépve egy hatalmas, árnyékot adó Hársfa fogadja a látogatót, halad át a kerten a kocsibeálló a garázshoz (26.5m2) amely mellett egy nagyméretű kerti tároló (21m2) is van. A kert alsó részén egy gyümölcs és díszfákkal beültetett, vadvirágos virágos rétet alakítottak ki. A hársfa alatt van egy bazalt kővel rakott ásott kút is, amelyre a csepegtető és locsoló rendszer van kötve. Továbbá a ház alatt található még egy két helyiségből álló összesen 32m2 alapterületű pince-műhely is. A 131m2-es épületet 2020-ban teljesen felújították, kicserélték az elektromos és víz hálózatot, beépítettek egy BWT vízlágyítót, teljes tető felújítást végeztek, előkészítették a riasztó és kamera rendszert, új hőszigetelt aljzatot csináltak, helyiségenként szabályozható padlófűtést építettek ki 6 termosztáttal, új Viessmann kondenzációs kazánt telepítettek, átalakították a bejáratot és minden helyiségben új padló és fal burkolatot raktak le. A házban egy előszoba, tároló, hall, fürdőszoba, WC, háztartási helyiség, 3 hálószoba és egy hatalmas konyha-étkező-nappali helyiségeket alakítottak ki. Nagy belmagasság, tágas és világos terek jellemzik a házat, a délnyugati oldalon az udvar felöl rengeteg fény árad be az eredeti boltíves faablakokon. Tulajdonosai odafigyeltek rá, hogy a felújítás során megőrizze a hangulatát az épület de mégis a kornak megfelelő kényelmes és praktikus otthon váljék belőle. A nappaliban a padlófűtés mellett egy gyönyörű Kratki kandallót is bekötöttek amely a téli estéken nemcsak a hőérzetet de a hangulatot is fokozza. Kiváló választás, családi háznak, nyaralónak vagy prémium vendégháznak is. Jöjjön el, nézze meg és szeressen bele! Zalaszántó egy jellegzetes magyar falu egykor járási székhely volt. Rengeteg kulturális és szórakozási lehetőség szerepel a környék programkínálatában. A mindössze néhány kilométerre található gyógy-, termál- és élményfürdők, a kiránduló és kerékpár utak testi és lelki megújulást, a gazdag történelmi múltat idéző várak és kastélyok rendezvényei, a sportolási és vadászati lehetőségek élményekben gazdag szabadidős programokat biztosítanak valamennyi korosztály számára az év minden szakában. Itt található a STUPA amely Európa szerte egyedülálló Béke-szentély, amely eredeti Budha ereklyét őriz. Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Terasz:
20 m²
Energetikai besorolás:
E
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keményfi Attila Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Keményfi Attila Otthon Centrum - Tapolca Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY