Eladó ház Zalalövő 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalalövő 77 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7882946
Referenciaszám: H475488
Frissítve: 19 napja

Zalalövő eladó családi ház 2 szobás: 24,2 millió Ft

24,2 millió Ft
314 286 Ft/m²
77 m²
Alapterület
927 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 76 573 Ft
Második évtől
100 401 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Őrséghez közel Zalalövőn vált eladóvá egy 2 lakásból álló családi ház 77 nm-es, magas mennyezetekkel, tágas szobákkal, és saját udvarrésszel rendelkező otthona. Ezt a téglaépítésű családi házat azoknak ajánljuk, akik egyedi stílust keresnek. A magas mennyezetek és a nagy fa ablakok a múlt eleganciáját idézik, miközben modern kényelemmel párosulnak. Két tágas szoba kényelmes otthont biztosít, és a cserépkályha melegséggel öleli körül télen. A saját udvarrész tökéletes zöld oázis, ahol pihenhet és kikapcsolódhat. Az ingatlan közel található iskolákhoz, üzletekhez, hivatalokhoz, orvosi rendelőhöz, gyógyszertárhoz és közlekedési lehetőségekhez, ami ideálissá teszi mindennapi életét. Zalaegerszegtől 25 km-re, Őriszentpéter 14 km-re található a várostól. A település határában az ismert Borostyán-tó, illetve néhány km-re a Vadásató is elérhető. Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! Amennyiben a képek és a leírás alapján az ingatlan felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elérhetőségeken, keresse az ingatlant a honlapunkon! Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Cserépkályha
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
H
villanyvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nikitscher-Rigó Diána Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nikitscher-Rigó Diána Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY