Eladó ház Zalakomár 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalakomár 100 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8207630
Referenciaszám: H489512-4715347
Frissítve: 19 napja

Zalakomár eladó családi ház 3 szobás: 15,9 millió Ft

15,9 millió Ft
159 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1160 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 50 310 Ft
Második évtől
65 966 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalakomárban 3 szobás, azonnal költözhető családi ház eladó! Zalakomárban 97 m2-es és alapterületű családi ház, tetőtér beépítési lehetőséggel eladó! Babaváró és CSOK igénybe vehető! A tetőtér beépítésével, elkülönített külső bejáratokkal, 2 generációs lakhatás is megoldható. Az ingatlan jellemzői: - Az ingatlan jó állapotban van, de igény szerint korszerűsíthető. - 1160 m2 gondozott, gazdálkodásra alkalmas terület. - A ház kerítéssel van körbevéve. - Különálló garázs és számos melléképület is található a telken. - Az alapzat és a födém is betonból készült, tetőn cserép borítás van. - A falak szárazak, az épület szerkezete stabil. - Az ingatlan összközműves. - A telekhatáron fúrt kút is van. - Fűtése gáz vagy szén központi fűtéses. A kazánok külön gépházban vannak elhelyezve. - 3 külön nyíló szoba van a házban. - A fa nyílászárók redőnnyel vannak ellátva, a nappali üvegfala, fémszerkezetű és redőnyös. Ha felkeltette az érdeklődését az ajánlatom, keressen bizalommal. Várom hívását!!! Szerződést követően az ingatlan azonnal birtokba vehető. A Nagykanizsától 18 km-re fekvő Zalakomár kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt közlekedési csomópont. Kettészeli az M7-es főút, áthaladnak rajt a Keszthely-Zalakaros, Zalakaros-Marcali utak, valamint a Budapest-Nagykanizsa vasútvonal. 15 km-re van a sármelléki repülőtér. A településhez tartozik még a kápolnapusztai bivalyrezervátum, mely az ország egyik érdekessége. A kedvező földrajzi elhelyezkedésű Zalakomár könnyen megközelíthető közúton, vonattal, s még repülőgépen is. A településen a lakosság ellátását szolgáló valamennyi alapfokú infrastrukturális feltétel adott (orvosi, fogorvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, önkormányzati hivatal, élelmiszer boltok, iparcikk bolt , szolgáltatások, stb.) . Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek. Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! Keressen bizalommal, várom hívását!!!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Rimai Loretta Edina Otthon Centrum - Nagykanizsa - Fő út Az iroda összes hirdetése
+36 70 461 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY