Eladó ház Zalakaros 549 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalakaros 549 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8234203
Referenciaszám: HZ034980-4486661
Feltöltve: 8 napja

Zalakaros eladó családi ház 9 szobás: 140 millió Ft

140 millió Ft
255 009 Ft/m²
549 m²
Alapterület
1001 m²
Telek
9 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 442 985 Ft
Második évtől
580 831 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Zalakaros kertvárosi részén egy családi ház, amely ideális befektetési célra vagy családi életre egyaránt. Az ingatlan a híres Zalakarosi termál- és gyógyfürdő közelében található, csendes és minimális járműforgalommal rendelkező utcában. Az 1988-ban épült házat 2011-ben részlegesen, majd 2012-2014 között teljeskörűen felújították. Az ingatlan 1000 négyzetméteres telekkel rendelkezik, melyen egy háromszintes családi ház található, összesen 549 négyzetméter alapterülettel. Ebből a lakótér összesen két szinten terül el, mely összesen 300 négyzetméteres, ezt egy 90 négyzetméteres pince is kiegészíti. A ház összesen 9 szobával, 7 fürdőszobával, konyhával és lépcsőházzal rendelkezik. A földszinten található egy nappali, konyha-étkező, kamra, WC, valamint két bejárat, melyek a folyosóról nyílnak. Az 1. emeleten 6 hálószoba van fürdőszobával. Az emeletit egy tágas erkély ölelei körbe. A továbbiakban a tetőtér is beépíthető, ennek előkészítése megtörtént, így lehetőség van további 100 négyzetméter alapterületű, két szobás lakás kialakítására is. Az ingatlan gáz-cirkó kazánnal fűthető, szintenkénti szabályozással. Az ingatlanhoz tartozik egy kétbeállós garázs is. A ház biztonságáról kamerarendszer gondoskodik. A beépített bútorok részei az eladási árnak. Legyen NYERTES! Döntsön MOST és SPÓROLJON MILLIÓKAT! FALUSI CSOK = vissza nem térítendő támogatás + 3%-os fix lakáshitelkamat + illetékmentesség + kombinálható CSOK+ Hitel és CSOK igénylésben is tudok segíteni, irodánk díjmentes szolgáltatással áll ügyfeleink rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
C
luxusjó közlekedésűcsendesamerikai konyhapincebútorozottriasztóklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lérántné Mátés Valéria Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY