Eladó ház Zalakaros 200 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalakaros 200 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8132819
Referenciaszám: mmingatlanok@gmail.com
Feltöltve: 3 hónapja

Zalakaros eladó családi ház 5 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
260 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
2000 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 537 Ft
Második évtől
215 737 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ INGATLAN ZALAKAROSON – TÖKÉLETES OTTHON VAGY BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG Eladásra kínálunk egy KÜLÖNLEGES lakóingatlant a híres Zalakarosi fürdővárosban, amely mindössze párszáz méterre helyezkedik el a gyógyfürdőtől. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik, és ideális nagyobb családok számára, illetve szálláskiadásra is remek lehetőségeket nyújt. Elrendezés és felszereltség: - Lakóterület: 200 m² - Telek mérete: 2000 m² - Szobák száma: 5 hálószoba, 2 nappali - Fűtési mód: Fatüzelésű - Falazat: Tégla, cseréptetős kialakítással Az ingatlan földszintjén megtalálható egy konyha, kettő hálószoba, nappali, fürdőszoba és WC. Az emeletre egy kényelmes lépcsősor vezet fel, ahol a lakótér tükörkép szerűen lett kialakítva. Az emeleti nappaliban több mint 20 négyzetméteren árad be a napfény a műanyag nyílászárókon keresztül. A telek mérete 2000 nm, amelyen több melléképület is található, továbbá az udvarba egy mellékutcából nyíló kapubejárón keresztül kényelmesen lehet bejutni. Az ingatlan szerkezeti állapota Jó, falazata nem vizesedik, így hosszú távon is időtálló választás. Kiváló elhelyezkedés: Az ingatlan Zalakaros peremén található, közvetlenül a Fő út mellett, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető. A gyógyfürdő közelsége miatt a ház tökéletes kiindulópont lehet a turisztikai lehetőségek kiaknázására. Ezt a lakóingatlant KÉNYELMES otthont kereső, nagyobb családoknak ajánljuk, de szálláskiadásra is KIVÁLÓ lehet a Zalakaros által nyújtott turisztikai előnyöknek köszönhetően.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 271 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY