Eladó ház Zalaegerszeg 128 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg 128 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277488
Referenciaszám: 169901-4702299
Feltöltve: 3 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 4 szobás: 35,9 millió Ft

35,9 millió Ft
280 469 Ft/m²
128 m²
Alapterület
1100 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 113 594 Ft
Második évtől
148 942 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169901 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház. Alapterület: 128 m² | Telek mérete: 1100 m² Ár: Rugalmasan változik a felújítási munkálatok előrehaladtával! Most egy kivételes lehetőség adódik Önnek, hogy álmai otthonát alakítsa ki Zalaegerszeg egyik legszebb részén, a Szenterzsébethegyi városrészben! Egy 128 m²-es felújítandó családi ház eladó egy tágas, 1100 m²-es telken. A felújítási munkálatok már megkezdődtek, a tető teljesen új, és a munkálatok folyamatosan haladnak előre. Miért válassza ezt az ingatlant? Személyre szabhatóság: Ön dönti el, hogyan alakítja ki az új otthonát! A helyiségek elrendezésétől kezdve, a fűtés és a villany elhelyezésén át, a burkolatok és színek kiválasztásáig minden az Ön elképzelése szerint valósulhat meg. Nagyszerű elhelyezkedés: A Szenterzsébethegyi városrész Zalaegerszeg egyik legkedveltebb és legcsendesebb része, amely ideális családok számára. Tágas telek: A 1100 m²-es telek rengeteg lehetőséget kínál kertészkedésre, játszótér kialakítására, vagy akár egy medence építésére is. Fontos információk: Ár: A felújítási munkálatok előrehaladtával az ingatlan ára folyamatosan változik, ezért érdemes minél hamarabb érdeklődni! Elérhetőség: Ha időben telefonál, még dönthet a felújítás részleteiről, így teljes mértékben az Ön igényeihez igazíthatja az ingatlant. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egy teljesen az Ön elképzeléseinek megfelelő otthont alakítson ki! Érdeklődni lehet: Telefon: +36 70 946 8294 Hívjon most, és kezdje el tervezni álmai otthonát még ma! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169901Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bencik Márton Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 946 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY