Eladó ház Zalaegerszeg, Andráshida 141 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg, Andráshida 141 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8151240
Referenciaszám: 169474
Frissítve: ma

Eladó 5 szobás családi ház 580 ezer Ft értékben Zalaegerszegen - Göcsej-Készház lakóparkban

Zalaegerszeg, Andráshida
580 ezer Ft
580 000 Ft/m²
141 m²
Alapterület
1 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169474 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház. Zala és Vas vármegyékben bárhol, akár egyedi tervekkel is! Szeretnél egy olyan otthont, amely tökéletesen megfelel az elképzeléseidnek? A Göcsej-Készházak most elhozza neked ezt a lehetőséget! Választhatsz kész típusterveink közül, vagy megvalósíthatod egyedi álmaidat - csak a képzeleted szab határt! Teljes körű generálkivitelezés elejétől a végéig: - Telek kiválasztása és biztosítása: Segítünk megtalálni a tökéletes helyet új otthonod számára. - Finanszírozási lehetőségek: Falusi CSOK, CSOK+, Babaváró hitel, Jelzálog alapú hitel stb. - Kivitelezési munkák: A tervezéstől kezdve a kulcsrakész átadásig mindenről gondoskodunk! Műszaki tartalom (röviden): - Alapozási munkák: humuszos réteg leszedése, alapozás, zsalukő lábazat, víz szigetelés - Falszerkezetek, födém és tető építési munkálatok: OSB lemezek, KVH bordák, cellulóz és kőzetgyapot szigetelés, gipszkarton burkolat - Tetőszerkezet: épületfából készült szarufák, Terrán betoncserép, cellulóz szigetelés - Bádogos szerkezetek: horganyzott lemez ereszcsatorna, oromszegély - Belső rétegrend és burkolatok: EPS szigetelés, estrichbeton, kerámia padlóburkolat, laminált padló - Fűtésrendszer: padlófűtés - Villamos és víz alapszerelés: csatlakozók, kapcsolók, szaniterek - Külső hőszigetelés és színezés: EPS szigetelőanyag, dryvit vakolat Ár: Nettó 580.000 Ft/négyzetméter További részletekért látogass el irodánkba egy személyes találkozóra! Részletekért keress a 06305295800 telefonszámon, vagy a robert.laska@oh.hu e mailcímen! Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Álmodd meg új otthonod Göcsej-Készházakkal! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169474 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2024
Tervezett átadás:
2024. június
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Laska Róbert Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 529 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok