Eladó ház Zalaegerszeg, Családiházas 181 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg, Családiházas 181 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7938933
Referenciaszám: M262390
Frissítve: 21 napja

Zalaegerszeg eladó családi ház 6 szobás: 160 millió Ft

160 millió Ft
883 978 Ft/m²
181 m²
Alapterület
322 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 268 Ft
Második évtől
663 807 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zala vármegye, Zalaegerszeg közkedvelt, belvároshoz közeli családiházas övezetében eladó egy sokféleképpen hasznosítható ház. A saroktelken elhelyezkedő ingatlan, kitűnő állapotban van, különlegessége, hogy kettő, különálló lakrész került kialakításra, ami vállalkozásként is kiválóan hasznosítható, valamint több generáció részére is kényelmes lakhatást tud biztosítani. Az elmúlt években a felújításon és korszerűsítésen volt a hangsúly. A nagyméretű téglából készült házat kibővítették, fűtéséhez vadonatúj gáz-cirkó kazánt szereltek be, víz- és villanyvezetékei cserélve lettek, 10 cm-es szigetelést, új, műanyag nyílászárókat és kiváló minőségű mediterrán betoncserép fedést kapott. A földszinten levő lakótér komfortos elrendezésű, és tetszés szerint alakítható is. Jelenleg egy tágas konyha-étkező, kettő szoba, fürdőszoba és kazánház elosztású. Az új lakrészbe belépve egy lépcsőházba érkezünk, ahonnan a teraszos és tágas nappali nyílik, a fürdőszoba, és az emeletre vezető út. Fent akár egy kisebb lakás is tervezhető,hiszen erkéllyel, nappalival és tetőtéri hálószobával rendelkezik. Aki befektetési céllal vásárol, apartmanházban gondolkozik vagy szállásoltatási szándéka van, esetleg vállalkozásának keres új helyet, kitűnő lehetőséget talált! Viszont, ha Ön az ingatlant eredeti funkciója szerint, vagyis családi házként hasznosítaná, annak sincs akadálya, hiszen a vételár részét képezik új,építész által készített tervdokumentációk is. A térkővel borított, kezelhető méretű udvaron van a garázs, amiben autója parkolása mellett, elegendő tároló helyet is tud biztosítani magának, illetve elektromos autó töltésére is alkalmas ipari áram is megtalálható. Megtekintéshez való időpontegyeztetés miatt a megadott elérhetőségen várom hívását, akár hétvégén is. Díjmentes hitel-ügyintézésben is tudok segíteni hogy az elérhető legkedvezőbb finanszírozási konstrukcióval tudja megvásárolni álmai ingatlanát.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2012
Terasz:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázsvilágosterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Egyed András Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 260 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Egyed András Zalaegerszeg Kossuth Lajos utca 32 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 260 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY