Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros 120 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg, Belváros 120 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8277377
Referenciaszám: 168928-4707196
Frissítve: ma

Zalaegerszeg eladó családi ház 4 szobás: 59 millió Ft

59 millió Ft
491 667 Ft/m²
120 m²
Alapterület
768 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 186 686 Ft
Második évtől
244 779 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #168928 hivatkozási számú zalaegerszegi családi ház. INGATLAN FEJLESZTŐK figyelem! - A Zalaegerszeg belvárosában található építmény, a tulajdoni lap szerint kivett lakóház , udvar, gazdasági épület. Az eladásra váró ingatlan területe 768 m2, ingatlanfejlesztésre is alkalmas. .- LK 4-es övezeti besorolásban van, az épület magasság 10.5 m, homlokzatmagasság 12.5m. - A belterületi telek 50%- ban beépíthető, 12 lakásos társasház is építhető rá. - A családi ház felújítást igényel, kb.120 m2, és tartozik hozzá egy fedett kb.20 m2-es nyitott terasz, élhető, zöldövezeti udvarral. - A családi ház optimális lehet nagycsaládosok számára, az alapterülete, udvara és az infrastrukturája ( bölcsőde, óvoda, iskola, éttermek, boltok ) miatt. - A felújítandó tégla épület összkomfortos, 3 szobás, nappalis, 2 fürdőszobás, nyitott terasszal. - K-Ny-i tájolású. - A ház egy része alápincézett. - A házban padlófűtés van. A helyiségek nagy része gránit lappal burkolt. További információkért, hívjon bizalommal, tekintsük meg együtt.:.Balaskóné Goldfinger Lívia +3630 533 5234 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalaegerszegi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #168928Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 533 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balaskóné Goldfinger Lívia Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 533 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY