Eladó ház Zalabér 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalabér 75 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8280216
Referenciaszám: H492575
Frissítve: 4 napja

Zalabér eladó családi ház 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
318 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1305 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 75 624 Ft
Második évtől
99 156 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ez a két lakrészes ingatlan Zalabér csendes, jól ellátott részén található, ahol minden szükséges intézmény, mint posta, boltok, patika, óvoda és iskola könnyen elérhető. Az ingatlan tökéletes választás lehet családok számára, akik egy nyugodt, kényelmes otthont keresnek. Az ingatlan 75 m² alapterületű, két különálló lakrésszel rendelkezik, amelyek igény szerint összekapcsolhatók, így rugalmasan alakítható az elrendezése. Két fürdőszoba áll rendelkezésre, az egyik zuhanykabinos, a másik pedig káddal felszerelt, így minden igényt kielégít. Az ingatlan belső részei teljes körűen fel lettek újítva, beleértve az új villanyvezetékeket, vízvezetékeket, nyílászárókat és burkolatokat. A tető jó állapotban van, a födém szigetelést kapott és gipszkarton borítással lett ellátva, ami javítja a hőszigetelést és csökkenti az energiafelhasználást. Gázcirkó fűtéssel rendelkezik, amely a hatékony szigetelésnek köszönhetően kedvező rezsit eredményez, biztosítva a téli hónapokban is a komfortos hőmérsékletet. Az ingatlanhoz ásott kút is tartozik, amely hasznos lehet a kert gondozásához és vízellátásához. A kert szekcionált, külön részekre van osztva, amelyek alkalmasak zöldséges kert kialakítására, illetve külön kutyáknak elkerített terület is van, ami praktikus lehet kisállattartóknak. Két autó számára biztosított fedett parkolási lehetőség, így biztonságban tudhatja járműveit. A körbekerített telken elektromos kapu található, amely kényelmes és biztonságos belépést tesz lehetővé. Ez az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik egy felújított, két lakrészes, praktikus és gazdaságosan fenntartható otthont keresnek egy nyugodt, jól felszerelt környéken, vagy örülnek a dupla fürdőszoba lehetőségnek.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Májer Kinga Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Májer Kinga Otthon Centrum - Zalaegerszeg - Kossuth út Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY