Eladó ház Zalaapáti 194 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaapáti 194 nm
Hirdetéskód: 8069949
Frissítve: 5 hónapja

Zalaapáti eladó családi ház 4+1 fél szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
411 856 Ft/m²
194 m²
Alapterület
1600 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Zalaapátiban, az iskolához, óvodához, gyógyszertárhoz, egészségházhoz és önkormányzathoz nagyon közel eladó egy frissen felújított családi ház. a következő felújítások és átalakítások most lettek elvégezve. Teljesen új, tölgyfa konyhabútor beépített gépekkel (mosogatógép is van), a konyha burkolata is vadonatúj, magas minőségű anyagokból elkészítve, teljesen új az előszoba, nappali-étkező padlózata, valamint az előszobába belépve gyönyörű kerámia burkolat lett lerakva. Ugyanez a burkolat köszön vissza a szintén újan beépített kandalló alatt. a kandalló mellett a házban kondenzációs gázkazán látja el a központi fűtést, melyhez külön indirekt tároló is tartozik, így sosem fogy el a meleg víz. a fatüzelésű kandalló rendkívül hangulatos, emellett az idei tél tapasztalata azt mutatja, hogy használatával ellátható gyakorlatilag az egész ház fűtése is. Teljesen fel lett újítva a földszinti fürdő, hatalmas épített zuhanyt alakítottunk ki benne, itt szintén nagyon jó minőségű burkolatokat használtunk. Új ajtót építettünk be a teraszhoz, valamint a nyílászárókon új alumínium redőnyök vannak. Ezen kívül le lett cserélve a tető lécezése, párazáró fóliája, és teljesen új cserepet kapott, lindab csatornákkal és oromlemezekkel. Az egyik tetőablak is ki lett cserélve újra. Látható, hogy a házban szinte minden új. a felújítás során az egyik első szobát egybe nyitottuk az előszobával, így hatalmas nyílt teret alakítottunk ki. Ily módon a régi, konyha melletti nappalit akár külön étkezőként is lehet innentől használni. Az alaprajznál ezt kérem vegye figyelembe: a földszinti wc melletti hálószoba tehát már egybe van nyitva a középső térrel, nappaliként funkcionál. A házon 10 cm szigetelés van, fa nyílászárói kb 15 évesek, tavaly az összes újra lett lazúrozva. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek, nagyon szépen köszönöm!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaduplakomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Anikó
+36 30 144 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Anikó
+36 30 144 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY