Eladó ház Zagyvaszántó 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zagyvaszántó 85 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8181237
Referenciaszám: H341854
Frissítve: 15 napja

Zagyvaszántó eladó családi ház 3+1 fél szobás: 29,99 millió Ft

29,99 millió Ft
352 824 Ft/m²
85 m²
Alapterület
1290 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 94 894 Ft
Második évtől
124 422 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy jó lehetőséget kínálunk számodra! 2007-ben átadott porotherm 38-as TÉGLÁBÓL épült, amerikai stílusú ház eladó Zagyvaszántón SÜRGŐSEN, külföldre költözés miatt! Egy nettó 85 nm-es, 3 hálószobás + amerikai konyhás nappalis az elosztása. Az ingatlan 1290 nm-es telken fekszik, így bőséges hely áll rendelkezésedre, hogy élvezhesd a természetet és a nyugalmat. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van, betonfödémes, TEHERMENTES, így igény szerinti felújítás után beköltözhetsz. Jelenleg a ház igényel korszerűsítést, viszont világos, és kényelmes életteret biztosít a család számára. A ingatlan több terasszal is rendelkezik, a ház előtti fedett rész 15 nm-es, így akár baráti összejöveteleket is rendezhetsz a szabadban. Az ingatlanhoz tartozik udvari beálló, így a parkolás sem okoz gondot. A fűtést gáz (cirkó) biztosítja, és a bútorok igény esetén megegyezés részét képezik. A környék felkapott, és számos előnyös adottsággal rendelkezik. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is könnyen elérhető Budapest vagy Hatvan városa egyaránt. Az ingatlan közelében találhatóak boltok, iskolák, óvodák, és minden szükséges infrastruktúra. A környék biztonságos, így ideális választás családoknak, akik szeretnének egy nyugodt életet élni. Ha szeretnél egy olyan otthont, ami modern elosztású, teljesen téglából épült és szerkezetileg jó állapotú, akkor megtekintésért hívj mielőbb! FALUSI CSOK ügyintézésben díjmentes segítséget nyújtunk!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2007
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkológarázsjó közlekedésűteraszbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváth Tibor Ingatlanmentor Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY