Eladó ház Zagyvarékas 91 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zagyvarékas 91 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8253979
Referenciaszám: 171166
Feltöltve: 2 napja

Zagyvarékas eladó családi ház 3 szobás: 22,9 millió Ft

22,9 millió Ft
86 416 Ft/m²
91 m²
Alapterület
265 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 72 460 Ft
Második évtől
95 007 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171166 hivatkozási számú zagyvarékasi családi ház. Zagyvarékason eladó 3 szobás felújított, településközponti családi ház A zagyvarékasi családi ház jellemzői: - a ház egy 265 m2 nagyságú körbekerített telken helyezkedik el - a ház vegyes falazatú, 1970-es években épült beton alappal - jó elrendezésű, külön bejárattal rendelkező 3 szoba, van riasztó - rendelkezésre álló helyiségek: előszoba + 3 szoba, fürdőszoba , külön WC, közlekedő, konyha, alsó konyha - felújított az ingatlan, ami a beépített konyhabútorral és gépészettel együtt eladó ami méretre lett gyártva és beépítve (sütő, mosogatógép, gázfőzőlap) - a fűtést a szobákban gázkonvektorok biztosítják, a konyhában egy kandalló és egy klíma is beépítésre került - jó állapotú fa nyílászárók, műanyag redőnnyel vannak ellátva - a nagy ablakai miatt fényes, világos terek jellemzik az ingatlant - a kert gondozott, karbantartott- kicsi, de magas ágyásban veteményes, eper, egyéb konyhakerti növények termeszthetők és fa is van, ami árnyékot nyújt - a nagykapu után egy kocsibeálló van építve, így az autó is védett helyen tud telken belül parkolni - a településen megépült Zagyva - ökopark, kiváló kiránduló helyet, sportolási lehetőséget biztosít! - közelben buszmegálló, iskola, óvoda, boltok, posta pár perc sétával elérhető - per és tehermentes ingatlan Településközpontban kis ékszerdoboz ezzel a kis takaros kerttel a ház, átgondolt belső kialakítással, ahol a helyiségekben élhető nagyságú terek vannak kialakítva akár fiatal vagy idősebb pár, akár gyermekes család, vagy csak egyedülálló részére kiváló lehetőség, ha most keres új otthont! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zagyvarékasi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171166 Az Openhouse Szolnok Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Marsi Attiláné Openhouse Szolnok Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 320 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY