Eladó ház Vonyarcvashegy 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vonyarcvashegy 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7945635
Referenciaszám: H478625
Frissítve: 15 napja

Vonyarcvashegy eladó családi ház 4 szobás: 78,5 millió Ft

78,5 millió Ft
785 000 Ft/m²
100 m²
Alapterület
698 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 248 388 Ft
Második évtől
325 680 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vonyarcvashegy kedvelt utcájában kínálok eladásra egy kiváló adottságokkal rendelkező családi házat. Saroktelek, egyik utcája zsákutca. Részleges BALATONI PANORÁMA az egyik erkélyről látható. Az ház 1976-ban épült, tégla falazattal, pala tetővel, melyre a későbbiekben Tegola lett rátéve. A ház teljes külső és belső felújítást igényel. Közművek bekötve a fűtést új gázkazán szolgáltatja, a meleg vizet villanybojler. Az első szint beton a második stukatúros födém. A kert egy része körbekerített, rendezett, meggy , diófa található. Helyiségek: két szintből áll Alsó szint: - két szoba , előszoba, lépcsőház, garázs, tárolók , pince, mely a garázs egy része alá benyúlik, tágas fedett terasz Felső szint: - két szoba melyek külön nyílnak, kádas fürdőszoba wc-vel, előszoba, konyha-étkező, padlásfeljáró, két oldalról erkély A telek elhelyezkedése miatt Befektetőknek is kiemelten ajánlom! Minden korosztály megtalálja otthonát, mint az ingatlanban, mint a települése. Séta Távolságra a közelben óvoda, iskola, étterem, templom. Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-fennsík déli szélénél, Zala vármegye keleti részén fekszik. Minden infrastruktúra megtalálható, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi ellátás , posta , gyógyszertár , boltok stb... A balatoni viszonylatban a legnagyobbak közé tartozó, Lidó strand különösen népszerű a hosszú homokos partjával. A legközelebbi város Keszthely 6 km autóút távolságra. Nevezetességei: - Szent Mihály-domb - Vonyarci kápolna - Vashegyi kápolna - Kálvária és „fénykereszt” Alaprajz tájékoztató jellegű!!! Felkeltettem érdeklődését előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Somodi Linda Otthon Centrum - Keszthely - Kossuth Lajos utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY