Eladó ház Veszprémvarsány 100 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veszprémvarsány 100 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8256597
Referenciaszám: M288680
Frissítve: 6 napja

Veszprémvarsány eladó családi ház 3 szobás: 39,99 millió Ft

39,99 millió Ft
399 900 Ft/m²
100 m²
Alapterület
1423 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 126 535 Ft
Második évtől
165 910 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy FELÚJÍTANDÓ állapotú családi ház VESZPRÉMVARSÁNYBAN, GYŐR-MOSON-SOPRON vármegyében! Az ingatlan egy 10 x 10 méteres, KELETI TÁJOLÁSÚ KÁDÁR-KOCKA, mely összesen 89 m2 lakóteret kínál. 3 hálószoba, konyha, fürdőszoba, WC, közlekedő és egy kamra található benne. Szerkezete kő és tégla, betonfödémmel és palatetővel rendelkezik, statikailag kifogástalan állapotú. A fűtés jelenleg egy elektromos kályhával megoldott, a fatüzelésű kályha le lett szerelve. A gázcsonk telken belül megtalálható, így igény esetén könnyedén be lehet vezetni. A többi közmű mind rendelkezésre áll. Ablakai egy kivételével HŐSZIGETELT MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓKRA lettek cserélve, melyek redőnnyel ellátottak. A telek mérete 1423 m2, melyen szőlő és egy bőségesen termő almafa is található. A kert végében egy kis patak is csordogál. A terület 2 külön helyrajzi számon található, a házhoz 759 m2 tartozik, mellette pedig egy 662 m2-es belterületi saroktelek található. Ennek beépíthetősége 30%, maximális építménymagasság 4,5 m2, a beépítés módja oldalhatáron álló. Ezen a telekrészen található egy felújítandó állapotú, kőből épült, kb. 30 m2-es gazdasági épület is. Az ingatlan TEHERMENTES, így RÖVID IDŐN BELÜL BIRTOKBA VEHETŐ! Veszprémvarsány mintegy ezer lakost számláló község és fontos közlekedési csomópont Győr-Moson-Sopron megye déli csücskében, a Magas-Bakony északi részén. A település a 82-es főút és a Győr-Veszprém vasútvonal mentén fekszik. A faluban iskola, óvoda, gyógyszertár és vegyesbolt is található. A legközelebbi város Pannonhalma 15 km, Zirc 23, Győr és Pápa 35 km távolságra található. A környék bővelkedik a látnivalókban, a Pannonhalmi Apátság, Vinye és a Cuha-szurdok, a cseszneki vár, az Ördög-árok és a Kőris-hegy egyaránt karnyújtásnyira található. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal, az ingatlan időpont-egyeztetést követően rugalmasan megtekinthető! Nálunk minden megtekintés DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortosvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY