Eladó ház Veszprémfajsz 400 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veszprémfajsz 400 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8257623
Referenciaszám: 171282
Feltöltve: ma

Veszprémfajsz eladó családi ház 13 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
74 900 Ft/m²
400 m²
Alapterület
1000 m²
Telek
13 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171282 hivatkozási számú veszprémfajszi családi ház. Eladó családi ház Veszprémfajszon – A csend és nyugalom szigete! Veszprémfajsz szívében kínálunk eladásra egy különleges családi házat, amely ideális otthont nyújt mindazoknak, akik egy csendes, természetközeli környezetben szeretnének élni. Az ingatlan jogi besorolása alapján családi ház, így tökéletes választás lehet nagyobb családok számára is, vagy akár több generáció együttéléséhez. A tágas ház praktikus elrendezésének köszönhetően maximális kényelmet biztosít, míg a tágas kert lehetőséget nyújt szabadidős tevékenységekhez, kertészkedéshez, vagy akár gyermekjátszótér kialakítására is. Az ingatlan jó állapotú, és azonnal beköltözhető! Az ingatlant számos egyedi jellemzője teszi igazán különlegessé: Főbb jellemzők: 70-es évekbeli épületrész: külön bejárattal, 2 szoba, konyha-étkező, fürdőszoba. Az épület alatt garázs, kazánház és tárolók találhatók. Panzió rész (90-es évek vége): Emeleten 6 szoba, mindegyik saját zuhanyzós fürdőszobával. Tágas, befejezésre váró egy légterű helyiség közmű kiállásokkal Földszint: tágas recepció két helyiséggel. Pinceszint: wellness részleg két szaunával, vizesblokkokkal és egy squashpályával. Fűtés és meleg víz: kombi gázkazánnal biztosított. Ez az ingatlan kiváló választás lehet több generációs családi háznak, panziónak vagy bármilyen üzleti célra, ahol wellness- és sportlehetőségeket is biztosítana vendégeinek. A Balaton és Veszprém közelsége miatt turisztikai szempontból is kiváló elhelyezkedéssel bír. Az ingatlan irányára: 74 900 000 Ft  Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressenek bizalommal, akár hétvégén is!  Tel: + 36 20 415 2192 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó veszprémfajszi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #171282 Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás Péter Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY