Eladó ház Veszprém 175 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veszprém 175 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8251133
Referenciaszám: HZ069355
Frissítve: 3 napja

Veszprém eladó családi ház 6 szobás: 176,75 millió Ft

176,75 millió Ft
1 010 000 Ft/m²
175 m²
Alapterület
400 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 559 268 Ft
Második évtől
733 300 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ÚJÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ VeszprémbenMegvételre kínálok Veszprémben található AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI + 5 SZOBÁS családi házat, TETŐTÉR BEÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGGELA 400 nm-es telken épülő,  164 nm-es + 9,68 nm-es erkélyes ingatlanban amerikai konyhás nappali, 5 HÁLÓSZOBA, 2 fürdőszoba, gardrobe, kamra, WC és gépészet kerül kialakításra.műszaki tartalom:- porotherm TÉGLA- fűtése hőszivattyús rendszerről működő padlófűtés ( Panasonic levegő - víz)- a fürdőkben plusz elektromos áramról is működő törölközőszárító- ablakok 3 rétegű üvegezéssel készültek (redőny és elektromos előkészítés)- nagy kapacitású vízlágyító berendezés rácsatlakozás lehetőség kiépítés- riasztó rendszer kiépítés- terran zenit tetőcserép- 15 cm külső hőszigetelés- betonfödém- tetőtér beépítés előkészítéseÖnnek nem kell kompromisszumokat kötnie álmai otthonáért!Az INGATLAN ÁRA magában foglalja az építési telket és a tervek szerinti kulcsrakész kivitelezést. Belső burkolatok, szaniterek és belsőajtók kiválasztása meghatározott kereten belül az új tulajdonosra vár és beépítésüket a vételár tartalmazza.Az építkezés jelen fázisában lehetőség van saját elképzeléseik alapján EGYEDI TERVEKET készíteni vagy meglévő terveink közül is választhat.Ne habozzon! Forduljon hozzánk még ma, és ossza meg velünk az elképzeléseit. Szakértő csapatunk segítségével gondoskodunk arról, hogy az otthona megépítése a legjobb módon történjen, és minden igényét kielégítse.Ha további kérdése van, hívjon!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
9,7 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mühlbauer Norbertné Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mühlbauer Norbertné Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 70 705 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY